Oldal frissítése

38" Viewsonic VP3881

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

38" Viewsonic VP3881

Minden tökéletes részletességgel

A 38"-es professzionális Viewsonic VP3881 optimalizált színt és kontrasztot kínál grafikai tervezés, videó szerkesztés és fotószerkesztés számára. A nagy WQHD + felbontás a SuperClear IPS felülettel együtt biztosítja a maximális képalkotási teljesítményt, a professzionális színfeldolgozást és a hardveres kalibrálási képességet.


A ViewSonic VP3881 monitor főbb jellemzői

  • Felbontás WQHD+ (3840×1600 px)
  • Hajlított design
  • Professzionális színfeldolgozás
  • 14 bites 3D LUT feldolgozás
  • Válasz: 5 ms
  • Kék fény elnyomás
  • Gyári kalibrált színek (Delta E <2)
  • Hardver színkalibrálása
  • Széles csatlakozási lehetőségek (USB C, HDMI, DP)
  • 2x5 W-os hangszóró D osztályú erősítővel

Nagy színpontosság

A pontos és következetes színek biztosítása érdekében minden egyes Viewsonic monitor gyárilag kalibrálva van, hogy elérje a lenyűgöző Delta E <2 színpontosságot. Az integrált színmegjelenítési funkció konzisztens képernyőszínt biztosít, míg a 14 bites 3D LUT feldolgozás sima palettát hoz létre, 4,39 billió színárnyalattal.


Kijelző lekerekített kialakítással

Az elegáns, lekerekített ultra vékony keret elbűvölő panoráma-élményt nyújt , élénk színekkel, éles képekkel és hihetetlen részletekkel. Emellett több monitor is használható egymás mellett a hatékony munkaterület-kiterjesztésnek hála. Finom keretekkel és lekerekített szélekkel mindig tökéletes áttekintést nyújt.


Kiváló színegyensúly

A grafikák feldolgozása, a fényképek szerkesztése, az egyenletesség és a színes pontosság a képernyőn nagyon fontos. Kevésbé pontos monitoron a színek eltolódnak a reprodukciós folyamatban és azok későbbi hibákhoz vezetnek. A Viewsonic VP3881 monitor integrált színegyensúly funkcióval rendelkezik, amely biztosítja a konzisztens színt és a teljes képernyős fényerőt széltől szélig.


A HDR10 tartalom támogatása

A Viewsonic Monitor képes HDR10 videojeleket dekódolni, hogy világosabb, élesebb színekkel és gazdag kontraszttal rendelkező videókat készítsen. Mostantól pontosan úgy nézheti a videókat, ahogy az alkotók szánták, teljes körű és lenyűgöző élményt nyújtva.


Modern kapcsolódás

A klasszikus DisplayPort és HDMI bemeneteken kívül a monitor modern USB 3.1 C típusú interfésszel van ellátva, amely lehetővé teszi a video- és hangfájlok, illetve mobileszközök töltését. A HDCP 2.2 tartalomvédelem a 4K tartalom, a videó streaming és a játék biztonságos lejátszásához rendelkezésre áll.


Intelligens funkciók

A Viewsonic VP3881 monitor beépített környezeti fényérzékelővel van ellátva, amely automatikusan beállítja a képernyő fényerejét a környező világosság szintjéhez mérten. A kijelző tartalmaz egy olyan jelenlét-érzékelőt is, amely energiát takarít meg a háttérvilágítás kikapcsolásával, amikor a felhasználó nincs a képernyő előtt.


Kíméletes a szemre

Ha naponta dolgozik monitorral, akkor biztosan küszködik a szemfáradtsággal. A ViewSonic megpróbálja kiküszöbölni ezt a jelenséget és a monitorokat anti-villogó technológiával látja el. Olyan kék fényszűrőt is tartalmaz, amelynek a sugárzása negatív hatást gyakorol az alvás és a szem törzsére.


Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 38 " (96,52 cm)
Felbontás Quad HD
Pontos felbontás 3840 x 1600

Konstrukció

Konstrukció Ívelt

Panel és képernyő technológia

Panel IPS
Képfrissítési gyakoriság 60 Hz
Válaszidő 5 ms
Maximális fényerő 300 cd/m2
Natív kontraszt 1000:1

Oldalarány

Képarány 21:9

Háttérvilágítás és szín

Színmélység 10 bit

Csatlakozás

Grafikus interfész HDMI, DisplayPort
Grafikus interfész szabványok HDMI 2.0
Audio interfész Fejhallgató bemenet
HDMI 2 ×
DisplayPort 1 ×
USB-C 1 ×

Színlefedettség

Adobe RGB 75,67 %
sRGB 100 %

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok Állítható magasság
Funkciók Kék fény szűrő, Flicker-free
Felszerelés Hangszórók

Szín

Szín Fekete

Méretek és tömeg

Szélesség 89,6 cm
Magasság 62,92 cm
Mélység 29,88 cm
Tömeg 12,69 kg
VESA felfüggesztés 100×100

Csomagolás

Kábelek a csomagban HDMI, DisplayPort, USB-C, USB, Audio

Energiacímke 2021

Kód:  WV259z3
Termékszám:  VP3881

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05