Oldal frissítése

38" LG 38UC99 Curved Ultrawide

4,7 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

38" LG 38UC99 Curved Ultrawide

Professzionális monitor nagy grafikai igényű felhasználók részére. Nagy felbontású (3840 × 1600), ultra széles képarányú (21: 9), és ívelt kijelzővel rendelkezik. Ez a monitor tökéletes különösen játékokhoz, filmrajongók és grafikusok számára. Garantált a kiváló minőségű megjelenítés. Az IPS kijelző a 99%-os sRGB színtérrel gondoskodik a kiváló képminőségről még éles szögben is. Szokjon hozzá a tökéletes felbontáshoz, merüljön el benne, akár ülve, akár fekvés közben nézi.

Legfontosabb jellemzők

  • A panorámakép természetesebb megjelenítése az ívelt kijelzőnek köszönhetően
  • Kiváló színek (99% sRGB) torzítás nélkül (IPS)
  • Zökkenőmentesen sima képek (AMD FreeSync) és minimális késés (Dynamic Action Sync)
  • Jó láthatóság a sötét területeknél (Black Stabilizer)
  • A képernyő négyfelé osztható 14 módban
  • Állítható magasság
  • Erőteljes hangszórók Bluetooth technológiával

Játékokhoz tökéletes

Ha szeret játszani, a AMD FreeSync technológia biztosan hasznos segítség lesz, amelynek hála a kép nem akadozik. Az új Dynamic Action Sync funkciónak köszönhetően a késés minimálisra csökken. Nem hiányzik a közkedvelt Black Stabilizer sem a jó láthatóságért. Játékmódokkal rendelkezik, de akár saját módot is létrehozhat.

Igazán nagy

A gigantikus képernyőnek köszönhetően a legapróbb részletek is kirajzolódnak, amelyben segít a QHD+ felbontás is. Lélegzetelállító vizuális élményt nyújt élénk színeivel és kontrasztjával. Mérete elegendő helyet biztosít nagy részletességet igénylő munkák elvégzéséhez.

Praktikus kényelem

Biztosan értékelni fogja Ön is a 2 x 10 W kihangosítást. Az ergonomikus állvány optimalizálja a képernyő helyzetét, magasságát és dőlésszögét. Ha rögzíteni szeretné a kijelzőt egy másik állványra vagy a falra, megteheti a VESA rögzítő rendszer segítségével.

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS
Képfrissítési technológia FreeSync

Szín

Szín Fehér
Kód:  WK060a1q4
Termékszám:  38UC99-W.AEU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10