Oldal frissítése

37,5" HP Z Display Z38c Curved

5 1 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Leárazás -6 %
419 690 Ft 444 890 Ft

37,5" HP Z Display Z38c Curved

Még a legigényesebb munka feladat is a legfinomabb csemegévé válik ezen a lenyűgöző HP Z38c LED monitoron! A jelenlegi monitor technológiák legjobbját hozza be a piacra az Ön számára, hogy a legnagyobb megelégedésére szolgáljon. Még a kétség árnyéka sem férhet hozzá, hogy azonnal beleszeret ebbe a vékony monitorba. Azért is, mert egy íves, panoráma képernyővel büszkélkedik, (ahol a képarány 21:9), amely egy csodálatra méltó, 37,5" képátlójú képernyő mérettel párosul, nyugodtan eldobhatja a második monitort, amelyet általában az asztali számítógépe kiterjesztése vagy duplikációja céljából használ. Bármit is szükséges megjeleníteni a monitoron, az zökkenőmentesen illeszkedik a Z38c masszív képernyőjére. A képernyő 2300R típusú íve egy teljesen új szintre emeli a látvány élményt, amelyben Önt részesíti. Pontosan ez az, ami számít, amelynek jelentősége van. Ezen hardver darab kényelmének köszönhetően rakétasebességgel növekszik az Ön termelékenysége, úgy, mint még soha sem a korábbi időszakban.

A HP Z Display Z38 íves monitor főbb jellemzői 

  • Ergonomikus 2300R -es íveltség
  • Fantasztikus, nagy látószög (az IPS technológiának köszönhetően)
  • Kalibrált, hogy 98% -os sRGB szín lefedettséget tudjon biztosítani
  • Nagyon nagy felbontású (3840 x 1600 px)
  • Kiváló válaszidő 5 ms (GTG) jellemzi
  • Kapcsolat USB-C -n keresztül (video-hoz, adathoz és 65 W teljesítmény)
  • Vékony, minimalista keretben van elhelyezve
  • Állítható állvány mellékelve van (magasság, szög, döntés állítható)

Tökéletes látványt biztosít a nagyon magas minőségi szintű, nagy felbontású IPS panelnek köszönhetően

A nagyon magas minőségi szintnek köszönhetően, amelyre a HP mérnökei szüntelenül törekszenek, ezt a monitort ellátták egy remek IPS panellel. Tökéletes kalibrált színeket kínál és egy tükröződésmentes bevonattal van ellátva. Ez az erőteljes párosítás azt eredményezi, hogy Ön mindig igazán lélegzetelállító látvány élményben részesül. Bármikor és bárhol is kapcsolja be a monitort a színárnyalatokat 98% -os RGB pontossággal jeleníti meg. Végül minden egyes feladatot, minden munka projekt és a grafikát, amellyel foglalatoskodik reálisan, a valóságnak megfelelően fogja látni, úgy ahogyan eredetileg elképzelte. Az optimalizált pixel sűrűségnek és a nagy (3840 x 1600) felbontásnak köszönhetően a HP Z Display Z38  soha sem sem fog semmit elrejteni Ön elől. Ne aggódjon, ez nem csak a szuperior kép minőséget jelenti! Még a szövegek is hihetetlenül élesen jelennek meg és minden körülmény között könnyen olvashatók a képernyőn.

Rugalmasan csatlakoztatható köszönhetően a HDMI-, DP -nek a legtöbb USB C-hez

Használja ki a HP Z Display Z38 monitor minden előnyét, hozza ki a legtöbbet belőle, használja a csatlakoztatási lehetőségeket. amelyet a használat megkönnyítése érdekében hoztak létre. A HDMI -vel és a DisplayPort csatlakoztatható bármely asztali vagy mobil eszközhoz csatlakozatathatja, így teljes mértékben kihasználhatja a monitor minőségét. Továbbá az USB C, akkor a legjobb választás az okostelefonokhoz, táblagépekhez és laptopokhoz. Egyetlen kábel elég, hogy továbbítsa a képeket, adatokat és még tápellátást is tud biztosítani a készüléknek ( akár 65 w-ig).

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 37,5 " (95,25 cm)
Pontos felbontás 3840 x 1600

Konstrukció

Konstrukció Ívelt

Panel és képernyő technológia

Panel IPS
Maximális fényerő 300 cd/m2
Natív kontraszt 1000:1
Kijelző felülete Tükröződésmentes

Oldalarány

Képarány 21:9

Csatlakozás

Grafikus interfész HDMI, USB-C, DisplayPort
Grafikus interfész szabványok DisplayPort 1.2, HDMI 2.0
Adatinterfész szabványok USB 3.2
HDMI 1 ×
DisplayPort 1 ×
USB-C 1 ×
USB 3 ×

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok Állítható magasság
Funkciók Daisy Chain
Maximális Power Delivery teljesítmény 65 W

Szín

Szín Fekete

Méretek és tömeg

Szélesség 89,55 cm
Magasság 55,87 cm
Mélység 24,8 cm
Tömeg 13,8 kg

Csomagolás

Kábelek a csomagban HDMI, DisplayPort, USB-C

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Energiacímke 2021

Kód:  HPBM1055i
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  Z4W65A4#ABB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05