Oldal frissítése

36W 12V con. 4,8x1,7

36W 12V con. 4,8x1,7

Az ASUS EeePC auto-adapter érdekessége, hogy 11-28V bemeneti feszültség tartományban működik, így alkalmas teherautókban való használatra is. Ez egy alternatív energiaforrás, amely táplálni tudja a laptopot utazás közben az autóban. Az elromlott autós adaptert reklamáció esetén mindig új adapterre cseréli a gyártó.
Ugyanakkor az auto-adapter helyett feszültségátalakító használatával a laptop saját adapterét is használhatod (további információért lásd a feszültségátalakítókat). Az általunk gyártott csere töltők az eredeti autós adapterek kompatibilitást figyelembe véve a laptop modellekhez vannak rendelve, ezért ezeket külön megkeresve lehet megrendelni a "kosárba teszem" gombbal.
Paraméterek:
Bemeneti feszültség: 11-28V
Kimeneti feszültség: 12V
Teljesítmény: 36W
Csatlakozó: 1,7 x 4,8 mm

Paraméterek

Notebook márka

Notebook márka ASUS
Notebook sorozat EEE

Teljesítmény

Csatlakozók típusa és száma

Kapcsolatok száma 1 ×
Laptop csatlakozó 4,80/1,70 mm
Kód:  NQ00022
Termékszám:  77013012

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20