Oldal frissítése

35" BenQ XR3501 Curved

5 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

35" BenQ XR3501 Curved

A BenQ XR3501 egy csúcsminőségű játékmonitor, robusztus, 35"-es hajlított kijelzővel, 2000R görbével, 2560 x 1080 képpontos felbontással és 21: 9 képaránnyal, köszönhetően a VA panel használatának. akár 16,7 millió színt és 178 °/178 ° széles látószöget biztosít.
A játék jellemzői és technológiái gazdagítják a játék élményét - a Black eQualizer, a Color Vibrance és 3 exkluzív játékmód. Magas 144 Hz-es frissítési sebességgel rendelkezik a zavartalan és zavartalan vezetés érdekében.
Rendelkezésre áll a  Flicker-free és a Low Blue Light technológia, amely megvédi a játékosok szemeit.
Merüljön be a játékba, és élvezze a Formula 1 valódi izgalmát a hajlított BenQ XR3501 monitornak köszönhetően!


BenQ Eye-care

A BenQ Eye-Care legújabb monitorválasztéka maximális szemvédelmet biztosít, miközben a legélvezetesebb és kényelmes képélményt nyújtja. Fejlett Flikcer-Free és Low Blue Light technológiákkal rendelkezik.

BenQ XR3501
 

BenQ Flicker Free

A BenQ Flicker-Free technológia kiküszöböli a kép villogását a fény minden szintjén és hatékonyan csökkenti a szem fáradtságát. A normál LCD kijelzők LED-es háttérvilágítással 200x másodpercenként villognak. A szemei nem fognak villogni, de határozottan érzik ezt. Felejtse el szemeinek villogását az XR3501 monitorral!

BenQ XR3501
 

BenQ Low Blue Light

Minden monitor kék fényt hoz létre, ami a szemkárosodás, a szemfáradás, a fejfájás és az alvászavarok egyik fő oka. Az egyedülálló BenQ Low Blue Light technológia kiküszöböli a hagyományos számítógépes képernyők által közvetített színek káros kék fény spektrumát, és lehetővé teszi az Ön számára, hogy egészségesebb körülmények között zavarokat takarítson meg a számítógép előtt.


A JÁTÉKIPAR ELKÖTELEZETTSÉGÉBEN

Az XR3501 a 2000R-es görbével és a 144 Hz-es frissítési frekvenciával, amely az igazi verseny élményét biztosítja, az ülésekhez rögzíti. Ez a játék monitor lehetővé teszi, hogy élvezze az igazi izgalom érzését a 35"-os hajlított, nagy teljesítményű kijelzőnek köszönhetően.

A lehető legszélesebb látómező

Az XR3501 hajlított alakja a legszélesebb látóteret biztosítja. A képernyőn megjelenő cselekvés kitölti a perifériás látóteret is, így kiküszöböli a zavaró hatásokat, és a szinte valósághoz közelító játékélményt eredményez.

Szélesvásznú 21:9 formátum és magas felbontás

A 35 "-os BenQ XR3501 lélegzetelállító 21:9 képarányt és 2560 × 1080 felbontást kínál, így mindig képesek lesznek látni mindent a pályán - az ellenfelek autóitól az utak mentén elhagyott fák mozgását.

Teljesen sima kép

A magas, 144 Hz-es frissítési sebesség minden részlet gyors, folyamatos megjelenítését teszi lehetővé. A sima gradiensek lehetővé teszik a maximálisan sima játék elérését.

20 szintű színtelítettség garantálja az optimális pontosságot

A BenQ XR3501 olyan rugalmasságot biztosít Önnek, amelyre szüksége van a kívánt színkibocsátáshoz. A színtelítettség 20 szintjének beállítása integrált funkcióval rendelkezik, hogy megfeleljen az adott játékosok preferenciáinak a különböző típusú játékok megjelenítéséhez.

Kiváló fények a Black eQualizer technológiával

A rossz látási viszonyok a sötét jelenetekben a legjobb játékosok számára is okozhatnak fejtörést. A BenQ XR3501 integrált Black eQualizer színtechnológiát kínál, amely a sötét jelenetek fényerejét javítja a világos területek túlzott megvilágítása nélkül. Úgy tűnik, hogy a többi autó eltűnik egy sötét alagútban? A Black eQualizer segítségével könnyebbé teheti a problémát. A maximális képélesség még nagyobb kényelmet biztosít a szemeidnek és kevésbé lesz fáradt az intenzív verseny vagy egy hosszú napi edzés után.

3 exkluzív játékmód - A legkiválóbb játékosok titkos fegyverei

A BenQ XR3501 monitor speciális játékpreferenciákat kínál a legkiválóbb játékosok számára, így pontosan látni fogja, hogy a szakemberek mit látnak. Minden mód részletesen hangolva van, így a professzionális játékosok által használt előnyöket az Ön előnyére fordítja.

  • 1. Játékmód: Versenyjáték

  • 2. Játékmód: FPS Shooter

  • 3. Játékmód: Újabb FPS Shooter


 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  WT160c
Termékszám:  9H.LE7LB.QBE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05