Oldal frissítése

34" Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor

3,5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

34" Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor

Xiaomi Mi Curved Gaming monitor 144 Hz-es frissítési frekvenciával és ívelt képernyővel



Lenyűgöző 34" képátlójú Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor

A játékélmény fele olyan élvezetes minőségi monitor nélkül, amely képes a finom részletek megjelenítésére és a helyzet villámgyors változásaira történő reagálásra. A Xiaomi Mi Curved Gaming 34" csúcskategóriás monitor segíthet abban, hogy értékes előnyre tehess szert ellenfeleiddel szemben a gyors tempójú online csatákban. A magával ragadó, vékony kijelző pedig teljesen új élményt nyújt.



Ultra széles 21:9 képarányú kijelző

A WQHD 3440×1440 pixeles felbontással a Xiaomi Mi Curved Gaming gamer monitor lenyűgöző képeket nyújt nagyfokú élesség és részletesség mellett. Mindez lehetővé teszi, hogy a legrealisztikusabb játékvilágban és lényegesen gazdagabb megjelenítésben legyen részed.



144 Hz-es frissítési frekvencia a tiszta, elmosódásmentes képekért

A Xiaomi Mi Curved Gaming gamer monitorral tökéletesen zökkenőmentes játékélményben lesz részed. A 144 Hz-es frissítési frekvenciával még a gyors tempójú és igényes jelenetekben is élvezheted a gyors mozgóképeket késleltetés és elmosódás nélkül.



Xiaomi Mi Curved Gaming monitor képernyő

Az 1500R rendkívül ívelt kialakítása olyan érzést kelt, mintha körülvenne a képernyő, így magával ragadó panorámaképet nyújt. A Xiaomi Mi Curved Gaming képernyő görbülete kisebb vizuális dőlésszöget eredményez, így a képernyő minden pontja szinte egyenlő távolságra lesz a szemedtől, csökkentve a képernyő és a szemed közötti távolságot. Természetesen az AMD FreeSync Premium technológia is támogatott.


21:9 képarány

A 21:9-es képarány kiszélesíti a képernyő szélét, és nagyobb megjelenítési teret biztosít, mint a szabványos 16:9-es monitorformátum. A szélesebb képernyő támogatja az osztott képernyős többfeladatos munkavégzést, így egyszerre több dokumentumot is megnyithatsz, és hatékonyabban dolgozhatsz.

Valósághű színek a Xiaomi Mi Curved Gaming Monitoron

Ha szereted a képszerkesztést, a Xiaomi Mi Curved Gaming monitorral biztosan megtalálod számításod. A pontosabb vizuális megjelenítés érdekében tágabb színskálát és pontosabb színvisszaadást kínál. Ráadásul az ultraszéles képernyőn bőven lesz hely a kiterjedt szerkesztéshez is.

Egy munkafelület, amelyet szeretni fogsz

A Xiaomi Mi Curved Gaming Ultra-Wide Monitor teljes mértékben helyettesíti a két tipikus kijelzőt. Ráadásul, ha szeretsz tőzsdei grafikonokat nézni, értékelni fogod a maximális vizuális pontosságot anélkül, hogy a képet több monitorra kellene nyújtani.

A Xiaomi Mi Curved Gaming pozícióbeállítások széles skáláját nyújtja

A rendkívül vékony kerettel és vékony vonalakkal a Xiaomi Mi Curved Gaming kijelzője magára vonja figyelmet. A magasság, a dőlésszög és a forgás beállításának lehetőségé biztosan elnyeri tetszésed. A készülék támogatja a VESA-konzollal történő, közvetlenül a falra- vagy egy pozicionálható karra történő rögzítést is.


Paraméterek

Garancia

Kiterjesztett garancia Nincs kiterjesztett garancia

Képátló és felbontás

Képátló 34 " (86,36 cm)
Felbontás Ultra Wide QHD
Pontos felbontás 3440 × 1440

Konstrukció

Konstrukció Ívelt

Panel és képernyő technológia

Panel VA
Képfrissítési gyakoriság 144 Hz
Válaszidő 4 ms
Maximális fényerő 300 cd/m2
Natív kontraszt 3000:1
Kijelző felülete Matt
Képfrissítési technológia FreeSync

Oldalarány

Képarány 21:9

Háttérvilágítás és szín

Színmélység 8 bit

Csatlakozás

Grafikus interfész HDMI, DisplayPort
Grafikus interfész szabványok DisplayPort 1.4, HDMI 2.0
Audio interfész Fejhallgató bemenet
HDMI 2 ×
DisplayPort 2 ×

Színlefedettség

sRGB 121 %

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok Állítható magasság
Funkciók Kék fény szűrő, Kép a képben (PIP)

Szín

Szín Fekete

Méretek és tömeg

VESA felfüggesztés 100×100

Csomagolás

Kábelek a csomagban DisplayPort

Energiacímke 2021

Kód:  XIAROh4
Termékszám:  0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15