Oldal frissítése

34" LG 34UM68 Ultrawide

4,3 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

34" LG 34UM68 Ultrawide

Az UM68 monitor az elismert LG cégtől nem csak széles látőszögű designjával tűnik ki, hanem egyéb egyedi jellemzőivel is. A FreeSync technológia által kiemelkedik a többi modell közül a gyors képi megjelenítés hibátlan renderelésével is, hogy a játékok teljesen kiélvezhetőek legyenek, beleértve az FPS akciójátékok magas szintjét is. Megszünteti a képszakadozást, amely akkor jelentkezik, ha különbség van a videokártya képváltási frekvenciája és a monitor frissítési frekvenciái között.

Hagyd, hogy elbűvöljenek a panorámakép ragyogó fényerejű árnyalatai. A 21: 9-es képarány és a rövidített válaszidő révén a filmek és a játékok magával ragadóakká válnak. Dolgoznod kell? A monitor szélessége megkönnyíti egyszerre több dokumentum megtekintését, így nem kell állandóan váltogatni őket. A képszerkesztő feladatát is ellátja. A kijelző lefedi az RGB szabvány 99% -át, így teljesen a szerzők ötleinek megfelelő képet kínál. Ha mozgásban is vagy a kép előtt, az IPS képernyő jól néz ki bármilyen szögből.

Legfontosabb jellemzők

  • Nagyon sokoldalú kihasználás, beleértve a játékot és a grafikát is
  • Gigantikus 34 hüvelykes átló
  • Sima renderelés szakadésmentes mozgással (FreeSync)
  • Rendkívül pontos színábrázolás (99% sRGB)
  • Nagy felület panoramatikus aránnyal (21: 9)
  • A minimalizált képi késleltetés segít a játékoknál
  • 4-screen splitter - a képernyő négy egymástól független területre osztása
  • A képi megjelenítés sötét területei is láthatóak
  • Megszünteti a panel villódzását (flicker)
  • Egyedi és kész játékmódok

Játékra készen

A Dynamic Action Sync csökkenti a bemeneti késleltetést, így képes ábrázolni a heves sodrású akciót is valós időben. Senki sem rejtőzhet el előled egy sötét sarokban vagy sikátorban. A Black Stabilizer elemzi a legsötétebb területeket, világosabbá teszi azokat, így mindenki észrevehető, senki sem tud előled elrejtőzni. Könnyen észrevehető még a földön hagyott fegyver is.

Minden esetben

Biztosíts a játékhoz vagy a munkához optimális körülményeket. Mindig kiválaszthatod a legjobb módszert az elképzeléseid szerint, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a képernyőből. Előre meg van határozva három üzemmód a játékhoz: kettő az első személyű lövöldözős játékhoz és az RT üzemmód. Beállíthatod saját profilodat is.

Kényelem a szemnek

A kiváló képmegjelenítési technológia mellett segít minimalizálni a szem fáradtságát is, így a lenyűgöző kép hosszabb ideig élvezhető. Az új fénytompítási technológia minimalizálja a villódzást, amely feleslegesen terheli a szemet. Ennek köszönhetően még a hosszadalmas képernyő előtti ülés és kellemes lehet. 

 

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Képfrissítési technológia FreeSync

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK060a1o15
Termékszám:  34UM68-P.AEU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05