Oldal frissítése

34" iiyama ProLite XUB3490WQSU Ultrawide

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

34" iiyama ProLite XUB3490WQSU Ultrawide

Az iiyama ProLite XUB3490WQSU Ultrawide LCD monitor rugalmas állvánnyal és elsőosztályú AH-IPS képalkotó technológiával büszkélkedhet. Prémium minőségű képet nyújt, minden szögből igen megbízható színárnyalatokkal és villámgyors válaszidővel. A 3440x1440 képpontos felbontású Ultrawide képaránya 21:9,  így több dokumentummal is dolgozhatsz egyszerre a monitoron, vagy játszhatsz számítógépes játékokat.

Legfontosabb jellemzői

  • Vonzó, szép kép - AH-IPS technológia
  • Kiváló kontrasztarány a fényerő automatikus beállításához
  • Nagy felbontás - 3440 × 1440 képpontos
  • Beépített hangszórók 2 x 3 W-os teljesítménnyel
  • USB hub a perifériák egyszerű csatlakoztatása érdekében
  • Black Tuner - játék közben a sötét sarkok megvilágítása 
  • VESA 100 x 100 mm kompatibilitás

Bármilyen tartalom megjelenítése

E kivételes monitor elegáns és letisztult deisgn-ja tökéletes választássá teszi a modern háztartásokba, a stílusos számítógépek mellé. A monitor felhasználóbarát tulajdonságát tovább erősíti, hogy kompatibilis a VESA 100 x 100 mm-es fali tartóval és számos beállítási móddal rendelkezik. A monitor 130mm-el meghosszabbítható, forgatható és dönthető.  A három HDMI és egy DisplayPort segítségével egyszerre tudod csatlakoztatni számítógéped, játékkonzolod és multimédia lejátszódat. Egy USB hub-ot is találsz 2 db USB 3.0-al és 2 db USB 2.0 porttal. 

A legújabb technológiával felszerelve

Az egyedülállóan alacsony 5 másodperces válaszidő és az 1000:1-es kontraszt arány, valamint az OverDrive funkció tetszeni fog a gamereknek és a filmek szerelmeseinek. A monitor multimádiás használatához igen hasznos a beépített sztereo hangszóró, amely tökéletesen elegendő egy alap hangzás biztosításához. A kék fény csökkentése kíméli a szemeket, amelyek így kevésbé fáradnak el a monitor előtt töltött hosszú órák alatt. A Black Tuner technológia játék közben megvilágítja az egyébként sötét helyeket, így könnyedén észreveheted az ellenséget, mielőtt még ő venne észre téged.

Kód:  WA840w
Termékszám:  XUB3490WQSU-B1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20