Oldal frissítése

34" HP Z Display Z34c

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

34" HP Z Display Z34c

Használd ki a HP Z Display nyújtotta luxus vizuális és audio élményeket. A vizuális megjelenés új szintre lép. A hagyományos nagyképernyős, grafikus anyagok megjelenítésére tervezett kijelzőkkel szemben, ez a modell az emberi szem természetes íveltségét veszi alapul. Ez lehetővé teszi, hogy jobban lásd a képernyő szélét, anélkül, hogy fókuszálnod kellene. Így a hatalmas kijelző ellenére is folyamatosan tökéletesen követheted az eseményeket.

Legfontosabb jellemzők

  • Monitor a grafikára igényeseknek
  • Íveltség a természetes hatás és érzékelés érdekében
  • Kiemelkedő színvisszaadás (98% sRGB lefedettség)
  • Éles és extra széles (3440 x 1400, 21: 9)
  • Hangszóró DTS audio támogatással
  • PIP funkció
  • MHL kapcsolat mobiltelefonokhoz

Szemet gyönyörködtető

A WVA+ technológia 8 bites színmélységet biztosít, az sRGB tartomány 98%-át fedve, így a színek valósághűek, élesek és telítettek lesznek. Emellett, a kép sosem torzul el bármilyen látószögből is nézd a képernyőt. A képminőség kiegyensúlyozott, amelyet a tükröződésvédelem is segít.

 

Paraméterek

Szín

Szín Fehér
Kód:  HPBM1052b
Termékszám:  K1U77A4#ABB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20