Oldal frissítése

34" HP EliteDisplay S340c

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

34" HP EliteDisplay S340c

Az ívelt, extra nagy és kiváló minőségű HP EliteDisplay S340c segítségével minden munka könnyedén elvégezhető és remekül alkalmas videokonferenciákhoz, ezért el is nyerte a Skype for Business tanusítványt. A monitor WQHD (3440 x 1440) felbontásának köszönhetűen a betűket tűélesen jeleníti meg, a VA technológia pedig élénk színeket valamint mély feketét biztosít. A rendkívül széles képernyő (21:9) olyan, mintha két monitor lenne Ön előtt, így biztosan elfér majd minden megnyitott ablak. Két külön monitorhoz képest további előnye, hogy ívelt kialakítású, ezáltal ergonomikusan belátható a lehető legnagyobb terület.

A HP EliteDisplay S340c monitor főbb jellemzői

  • 34 hüvelykes, extra széles kijelző egyszerre több feladata hatékony elvégzéséért
  • Hajlított képernyő a nagy átlók természetes megjelenítéséért
  • Tiszta, tűéles képek a WQHD (3440 × 1440) felbontásnak köszönhetően
  • VA technológia az élénk színekért és mély feketékért minden szögből (178 ° -os látószög)
  • Behúzható webkamera, mikrofon és Bang & Olufsen hangzás 4 hangszóróval
  • USB-C csatlakozó adatátvitelhez és áramellátáshoz + DP és HDMI

Igényes konferenciahívások a HP EliteDisplay S340c monitoron

A HP EliteDisplay S340C monitor megkapta a Skype for Business tanusítványt, ami azt jelenti, hogy úgy folytathat valós idejű video kommunikációt kollégáival, külsős dolgozókkal és üzleti partnerekkel, mintha velük szemben ülne az irodában. A HP EliteDisplay S340c minden ehhez szükséges eszközzel rendelkezik - webkamerával, konferencia billentyűzettel, mikrofonnal és a Bang & Olufsen szakértői által készített hangszórókkal. A kamera behúzható, így biztos lehet benne, hogy csak akkor küld élőképet, mikor szeretne. A Windows 10 Windows Hello funkciója segítségével a kamerának elég csak az arcát azonosítania a belépéshez.

A HP EliteDisplay S340c a legjobb partner modern készülékekhez

A HP EliteDisplay S340c jól illik az olyan csúcstechnológiás mobileszközök világába, amik teljesen ki tudják használni a QHD felbontás előnyeit. A monitor DisplayPort 1.2 és HDMI bemenetekkel rendelkezik. A HP EliteDisplay S340c monitor legnagyobb előnye azonban az USB-C többcélú csatlakozó. Csatlakoztasson kompatibilis eszközöket (laptop, tablet, mobiltelefon ...) és jelenítse meg a képüket az USB-C csatlakozón keresztül, miközben a monitor tölti az eszközt (egészen 60 W-ig).

Paraméterek

Tulajdonságok és funkciók

Felszerelés Webkamera

Szín

Szín Fekete
Kód:  HPBM2007q
Termékszám:  V4G46AA#ABB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20