Oldal frissítése

34" Dell P3418HW UltraSharp

4,8 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

34" Dell P3418HW UltraSharp

Emeld a lehető legmagasabb szintre a munkaprojekteket vagy az otthoni szórakozást. Támaszkodj a lenyűgöző részletekre és a pontos színárnyalatokra. A Dell P3418HW UltraSharp monitor ívelt képernyője javítja a látómezőt, hogy jobban érzékeld a képernyő óriási felületét. Az ív megfelel a szem természetes látószögének, így megkíméli a szemeket az állandó élességállítástól még az ilyen nagy panorámakép esetében is. Hosszabb ideig kényelmesen dolgozhatsz vagy teljesen belemerülhetsz a játékba és a filmes szórakozásba.

Az ívelt Dell P3418HW UltraSharp monitor legfontosabb jellemzői

  • Legfelső szintű panoráma képernyő
  • 2 560 × 1 080 képpontos WFHD felbontás
  • Ergonómikus ív a természetesebb érzésért (R3800)
  • Tükröződésgátló felület ellenálló 3H réteggel
  • Élesség lenyűgöző részletekkel
  • Egyenletes és pontos színek (99% sRGB)
  • A szemek optimális kényelme (TÜV tanúsítvánnyal)
  • Több feladat kezelése egyszerre
  • Nagyszerű hangzás (9W-os hangszórók)

Minta nézet R3800-as ívsugárral

A bekapcsolás után a nagy átló ellenére még mindig nagyon éles kép vár rád, viszont a monitor legnagyobb ereje az IPS technológiából származik. Ennek köszönhetően a Dell P3418HW UltraSharp monitor hihetetlen teljesítményt, széles látószöget és precíz megjelenítést biztosít. Közvetlenül a gyárban gondosan kalibrálták az sRGB színspektrum 99%-ára, amely azt jelenti, hogy a dobozzából való kicsomagolás után azonnal tökéletes színeket élvezhetsz.

Légy hatékony a 34"-os szélesvásznú képernyőn

Rendszerint az irodában vagy otthon egy erőteljes állomás van, és a hordozáshoz pedig notebook, ultrabook vagy tablet használatos. A Dell P3418HW UltraSharp monitor egy felhasználóbarát megoldás, mivel mindkét eszköz tartalmát problémamentesen jeleníti meg.
Választhatsz a Picture-in-Picture és a Picture-by-Picture elrendezések közül. Ahhoz, hogy hosszabb ideig maradj aktív, a képernyő elnyomja a villogást (flicker-free) és a kék spektrumot, amelyek feleselegesen megterhelik a szemeket.

Paraméterek

Garancia

Kiterjesztett garancia Next Business Day (NBD) szolgáltatás, Kiterjesztett garancia

Panel és képernyő technológia

Panel IPS

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Kép a képben (PIP)

Szín

Szín Fekete
Kód:  ADL34u17
Termékszám:  210-ANVR
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05