Oldal frissítése

34" Dell AW3418HW Alienware

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

34" Dell AW3418HW Alienware

Csapj bele a részletdús játékvilágba! Az Alienware játék részlegének Dell AW3418HW monitorja minden játékosnak csúcsminőségű látványt kínál. Az Alienware ikonikus designja tökéletesen kiegészíti a játékgépedet, és a szobád büszkeségévé válik. A hajlított képernyő magával ragadó 34" képátlójú élményt közvetít. A Dell AW3418HW Alienware játszó monitor frissítési frekvenciája átütemezés mellett eléri a kiváló 160 Hz-es értéket. Az NVIDIA G-Sync technológiával együtt a játék maximálisan folyamatos lesz, kellemetlen megakadások nélkül.

A Dell AW3418HW Alienware hajlított játszó monitor legfontosabb jellemzői 

  • Alienware-stílusú luxus design RGB világítással
  • Befordított hajlított képernyő ( 3800R) tükröződésmentes kivitelben
  • Kiváló frissítési frekvencia 160 Hz-ig (144 Hz natív)
  • 34 hüvelykes képátló, IPS technológia
  • WFHD finom felbontás (21:9)
  • Támogatja az NVIDIA G-Sync-et a zökkenőmentes játékhoz
  • Ergonómikusan állítható állvány
  • 4 ms-es gyors válaszidő
  • Hároméves NBD On-Site garancia (a Cseh Köztársaság egész területén a következő munkanapon)

Földönkívüli design az Alienware műhelyekből

A nagy 34" képátló WFHD finom felbontásban (2560 × 1080 pont) jeleníti meg a képet. Ezen kívül előre beállított üzemmódokkal rendelkezik, amelyekből minden alkalommal kiválaszthatod a megfelelőt. Az egész Dell AW3418HW képernyő a monitor dinamikus Alienware designú vonzó testébe ágyazódik, bármilyen színű fényhatásokkal (RGB).

Ergonómikus kialakítás és számottevő csatlakoztathatóság

A Dell AW3418HW Alienware monitor konstrukciója lehetővé teszi az egyedi beállításokat és az univerzális felhasználást. Meg lehet dönteni, forgatható oldalra és főként 130 mm-es tartományban beállíthatod a magasságát, pontosan a szemed magasságába helyezve a képernyőt. A csatlakozók felszereltségében megtalálod a DisplayPort és a HDMI 1.4 videó kimeneteket, a könnyen hozzáférhető USB 3.0 csatlakozókat, vagy a 3,5 mm-es fejhallgató kimenetet is.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  ADL34t52
Termékszám:  AW3418HW
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15