Oldal frissítése

34" ASUS ROG SWIFT PG348Q

4,5 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

34" ASUS ROG SWIFT PG348Q

A gaming monitorok élvonalába tartozó ROG Swift egyértelműen a bajnokok választása... Távolítsa el a győzelemhez vezető út akadályait és teljesítse a tökéletes látványvilág elérésének küldetését. Szívja magába a nagy, magas felbontású képet, életteli színeket és szaturációt (100%-os RGB színpaletta), gyors képfrissítést és reakcióidőt, melyeket az exkluzív játékokhoz tervezett technológiák, mint az ASUS GamePlus, GameVisual és a NVIDIA G-Sync nyújtanak. Nem hagyhatja továbbá figyelmen kívül a díjnyertes design-t az Armor Titanium Plasma Cooper színsémával sem.

Legfontosabb jellemzői

  • Finom vizualizációjú játékokra és filmekre specializált monitor
  • Maximális vizuális észlelés (a görbület megfelel az emberi szem látószögének)
  • Gazdag és pontos színek (IPS 100%-os sRGB színskálával és 10 bites festéssel, több mint egy milliárd szín)
  • Rendkívül finom rendering játékokhoz a képernyőn, szakadás vagy késedelem nélkül (100 Hz + NVIDIA G-SYNC)
  • Elég hely számos ablakhoz és filmlejátszáshoz  (képarány 21: 9)
  • Hozzáadott játékfunkciók (előre beállított megjelenési módok, időzítő ...)
  • Technológiák a nagyobb termelékenység érdekében (kék világítás elnyomása pislogás nélkül)
  • ROG Armor Titanium agresszív játék design fényeffektusokkal
  • A dönthető, forgatható és állítható magasságú (VESA kompatibilis)

Egyedi érzékelési élmény

A képernyő az emberi szem természetes érzékelését követő módon hajlított, 21:9-es képarány mellett. Még akkor is amikor pontosan középre néz több tartalmat fog látni, köszönhetően annak, hogy az egyes pontok azonos távolságra vannak a szemétől. Így több nagyobb részletgazdagságot élvezhet játék vagy filmnézés közben anélkül, hogy a szemének ide-oda kéne cikáznia. Ez a 34 hüvelykes monitor gazdag színpalettával bír IPS kijelzőjének köszönhetően. A hagyományos kijelzők 16 millió színéhez képest a ez a monitor 1 milliárd színt képes megjeleníteni, mely teljesen lefedi az sRGB palettát (100%-os sRGB színpaletta). Mindezen tulajdonságok olyan lenyűgőző látványvilágot eredményeznek, melyet más monitorok képtelenek biztosítani.

Mindennél gyorsabb

Az ROG Swift 100 Hz-es frissítési sebességgel bír, így csökkentve a késlekedést, mozgásból adódó elmosódottságot, hogy a shooter-ekben, valós idejű stratégiai játékokban, szimulátorokban vagy más sportjátékokban Ön kerüljön előnybe. A gyors frissítést a legmagasabb szintű vizuális élmény egészíti ki, mely azonnali reakciót tesz lehetővé. Csapjon le elsőként! Ezen felül használhatja a Turbo kapcsolót, akár menet közben is, a grafikai panel használata nélkül, amivel a frissítés sebességét a hagyományos 60 Hz-ről 100-ra viheti fel.

Zökkenőmentes futás

A NVIDIA G-SYNC képalkotó technológia biztosítja a legsimább, leggyorsabb és leglenyűgözőbb látványt játékokhoz. Megelőzi a kép szakadását és az input lag-et, amely tulajdonsága komoly játékosok körében nagyon kívánatos. A G-Sync új dimenziókat nyit a teljesítmény menedzsment terén a videokártya és a monitor között. A valós idejű frissítés sebességét a videokártyából érkező jelhez igazítja, aminek a segítségével a képernyőn látható mozgás sokkal simább.

Játékosoknak tervezve

Nem számít, hogy mit játszik. Az ASUS GameVisual hat előre beállított módot tartalmaz a különböző stílusú játékok megjelenítéséhez. Az ASUS GamePlus továbbá biztosítja a játék sebességének kijelzését fps-ben (másodpercenkénti frissítés), valamint négy különböző megjelenési módot. Csak válassza ki az Önnek megfelelőt a praktikus joystick-kel a hátoldalon.

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Képfrissítési technológia G-Sync

Szín

Szín Szürke
Kód:  WA049r
Termékszám:  90LM02A0-B01370
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05