Oldal frissítése

34" AOC u3477Pqu

4,3 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

34" AOC u3477Pqu

AOC egyik vezető gyártó a számítógépes kijelzők és a hosszú évek tapasztalata nyilvánvalóak minden termék. Az új modell egy nagy átlója 34 hüvelyk vonzza nem csak szakmai szerelmesei. Sőt, sok felhasználó vágynak nagy asztalon, vagy egyenes után kettős bevonásával monitorok, de helyet az íróasztalon mindig szűkös. Ezért, válasszon egy oldat formájában egy monitoron ultra szélesvásznú felbontás.
Megállt az értéke 3440 × 1440 és kínál tökéletes részletek megtekintéséhez. A szabvány használata IPS technológia, amely jelentős hatást gyakorol a hibátlan színhatású nagyon különböző szögekből. Megfelelő ergonómia segíti és ügyesen állítható tartóval 90 ° -os forgatás.
Jelentősen megnövekedett felület lehetővé teszi, hogy több, korábban fel nem ismert problémák. Meg kell választani a PIP és játszani a kedvenc konzol és bele, hogy kommunikálni barátaival a társadalmi hálózatok. Ha azonban inkább szánni dolgozni, értékelni fogja, hogy képesek a több ablakot egyszerre. A felszerelt modell is úgy gondolják, hogy támogassa a csatlakoztatását. Kéznél úgy, hogy két USB 3.0 csatlakozó, és még néhány, a régebbi 2.0 szabvány. Képátvitel ezután egy DisplayPort, HDMI, DVI-D és D-Sub idősek.
 

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Automatikus fényerő szabályozás

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK240b
Termékszám:  u3477Pqu

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10