Oldal frissítése

34" AOC Q34E2A

5 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

34" AOC Q34E2A

AOC Q34E2A

AOC Q34E2A - minőségi WFHD monitor keret nélküli kivitelben

A jelenlegi asztali monitorod nem elég a számodra? Akkor válaszd a 34"-es AOC Q34E2A monitort, amelyet vékony keret, nagyfokú színpontosság, állítható magasság és Pivot funkció jellemeznek. Egyik érdekes előnye a rendkívül jó minőségű képvisszaadás, a kényelmes USB-C csatlakozó használata vagy a beépített USB hub.

AOC Q34E2A

WFHD felbontás

A 2 560 × 1 080 felbontással minden körülmények között megfelelő képminőséget élvezhetsz az AOC Q34E2A monitoron. Ideális választás igényesebb felhasználók számára.

AOC Q34E2A

Szemvédelem

Az AOC Flicker-Free technológia DC (egyenáramú) háttérvilágítással ellátott panelt használ, ezzel csökkenti a villódzás mértékét. A szem minimális megerőltetésének és elfáradásának köszönhetően kényelmesen élvezheted a hosszú és intenzív játékmeccseket az AOC Q34E2A monitoron!

AOC Q34E2A

3W-os hangszórók

Az AOC Q34E2A monitor beépített hangszórójával kiváló hangzást élvezhetsz zenehallgatás, filmnézés és játék közben vagy amikor a barátaiddal beszélgetsz. Ennek előnye, hogy nem szükséges külső hangszórót csatlakoztatnod a monitorhoz.

AOC Q34E2A

Keret nélküli kivitel

A monitor korszerű és vonzó megjelenése mellett a keret nélküli kialakítás lehetővé teszi a több AOC Q34E2A monitorból álló konfiguráció zökkenőmentes használatát.


AOC Q34E2A

Az AOC Q34E2A Wide Full HD felbontást biztosít

Ennek a felbontásnak köszönhetően az apró részleteket is láthatod. A 21: 9 arány lehetővé teszi, hogy filmeket nézz, játékokat játssz, vagy valóban nagy képernyőn dolgozz - mindent kristálytisztán fogsz látni az AOC Q34E2A monitor képernyőjén.

AOC Q34E2A

Színpontos IPS panel

Gyakran nézegetsz fotókat vagy nézel filmet a széked vagy a kanapé kényelméből? Ebben az esetben nagyra fogod értékelni az AOC Q34E2A monitor minőségi IPS kijelzőjét, hiszen ez gondoskodik a színek pontos megjelenítéséről minden egyes betekintési szögből.

AOC Q34E2A

Beépített hangszórók

Az AOC Q34E2A monitorhoz nem kell semmilyen hangberendezést vásárolnod, hogy az íróasztalodon is jól szóljon. A monitor két 3W-os hangszóróval rendelkezik.

AOC Q34E2A

A képernyő nézése nem fáraszt

Az AOC Q34E2A monitor AOC Flicker-Free technológiát használ a villogás csökkentésére. Ez lehetővé teszi, hogy több időt tölts a képernyőn anélkül, hogy a szemed elfáradna.

AOC Q34E2A

Az AOC Q34E2A kevesebb kék fényt bocsát ki

Kimutatták, hogy a kékfény nagyobb megterhelést jelent a szem számára, és fejfájást, szemfájdalmat vagy akár alvászavarokat okozhat. Ezért az AOC Q34E2A monitor sokkal kevesebb kék fényt bocsát ki, anélkül, hogy feláldozná a monitor színösszetételét.

AOC Q34E2A

Kiterjesztett garancia

Az AOC jelölés a minőség garanciája minden egyes monitor esetében, pontosan ezért a márka nagyvonalú, 3 éves jótállást biztosít a vásárlás dátumától számítva. A garancia időszaka alatt a gyári hibás vagy meghibásodott alkatrészekkel rendelkező AOC monitorokat díjmentesen megjavítják vagy kicserélik.

AOC Q34E2A

AOC Q34E2A monitor DisplayPort csatlakozóval

Az AOC Q34E2A monitor három videóbemenetet kínál. A DisplayPort mellett természetesen 2 × HDMI 1.4 is elérhető lesz.


Paraméterek

Garancia

Kiterjesztett garancia Kiterjesztett garancia

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Képátló és felbontás

Képátló 34 " (86,36 cm)
Felbontás Full HD
Pontos felbontás 2560 × 1080

Konstrukció

Konstrukció Sík

Panel és képernyő technológia

Panel IPS
Képfrissítési gyakoriság 75 Hz
Válaszidő 4 ms
Maximális fényerő 300 cd/m2
Natív kontraszt 1000:1
Kijelző felülete Tükröződésmentes
Képfrissítési technológia G-Sync-kompatibilis

Oldalarány

Képarány 21:9

Háttérvilágítás és szín

Színmélység 8 bit

Csatlakozás

Grafikus interfész HDMI, DisplayPort
Grafikus interfész szabványok DisplayPort 1.2, HDMI 1.4
Audio interfész Fejhallgató bemenet
HDMI 2 ×
DisplayPort 1 ×

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Kék fény szűrő, Flicker-free
Felszerelés Hangszórók

Szín

Szín Fekete

Méretek és tömeg

Szélesség 81,74 cm
Magasság 47,5 cm
Mélység 25,38 cm
Tömeg 8,1 kg
VESA felfüggesztés 100×100

Energiacímke 2021

Kód:  WK243y3
Termékszám:  Q34E2A

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20