Oldal frissítése

34" Acer XR342CKbmijpphz Gaming

5 1 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
324 790 Ft

34" Acer XR342CKbmijpphz Gaming

Ez a lenyűgöző kialakítású hajlított kijelzős monitor elsőrangú élményt nyújt a játékok és a filmek szerelmeseinek egyaránt. A hatalmas, 34 hüvelykes (86 cm), 21:9-es képarányú QHD kijelző 100%-os színskála-lefedettséget biztosít. A tökéletes felbontással és teljesen élethű színekkel egy teljesen új világba kalandozhatsz el.

Főbb jellemzők: 

  • Ívelt 34" kijelző
  • QHD felbontás (3440 x 1440 p)
  • WideColorGamut sRGB: tökéletes színek
  • Szemkímélő technológia
  • DTS Sound: a tökéletes hangrendszer
  • AMD FreeSync (Adaptive-Sync) támogatás

Adaptive-Sync technológia

Az Acer Adaptive-Sync technológiájának köszönhetően a játékok olyan simán és szépen fognak futni, amiről eddig még álmodni sem mertél. 

Tökéletes kényelem, szemkímélő technológia

Az Acer EyeProtect technológiának köszönhetően egy tökéletes, villódzásmentes, kékfény-szűrős, homálymentes monitort használhatsz, amivel kímélheted a szemed. A tökéletes rugalmasságnak, állítható magasságnak és ívelt kivitelnek köszönhetően a lehető legkényelmesebben beállíthatod a kijelzőt, ezzel a nyakad is kímélve.

Prémium hangzás: DTS Sound

A DTS Sound technológiával olyan hangzást kaphatsz, amit soha nem várnál egy monitortól. Nem lesz többé szükséged az asztali hangszórókra, ha meghallod ezt a világklasszis audiót.

 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 34 " (86,36 cm)

Konstrukció

Konstrukció Ívelt

Panel és képernyő technológia

Panel IPS
Kijelző felülete Fényes
Képfrissítési technológia FreeSync

Szín

Szín Fekete
Kód:  WO097h8e8
Jótállás: 21 hónap
Termékszám:  UM.CX2EE.001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05