Oldal frissítése

34" Acer ED347CKRbmidprzx Silver

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

34" Acer ED347CKRbmidprzx Silver

A(z) 34" Acer ED347CKRbmidprzx Silver LCD monitor VA típusú kijelzőt tudhat magáénak. A(z) VA megjelenésileg a fejlettebb IPS és a kevésbé jóminőségű TN között félúton áll a rangsorban. A korábbi típusokkal szemben az ilyen képernyők még sötétebb feketét képesek kirajzolni és és jobb a kontrasztjuk is.

A(z) 34" Acer ED347CKRbmidprzx Silver főbb paraméterei

A(z) Acer LCD monitor képátlója 34", 3440 × 1440 px felbontással. A(z) 34" nagyság remek, amennyiben helyet szeretnél spórolni, de a kisebb monitorok nem elegendők számodra. A nagy monitor pl. a programozóknak igazán jól kihasználható. A kényelmes munkavégzést befolyásolja a képernyő 21:9 oldalaránya is. A szélesebb , hosszabb vízszintes oldalú monitorok közé tartozik, amelyek ideálisabbak videózáshoz vagy játékokhoz.

Főleg a gamerek számára központi kérdés a látencia. Ezt a fogalmat az egyes gyártók különbözően határozzák meg, de általánosságban elmondható, hogy a pixel átszínezéséhez szükséges időt adja meg. A versenyeken résztvevő játékosok pl. max. 5 ms válaszidejű monitort használnak. A(z) 34" Acer ED347CKRbmidprzx Silver 4 ms válaszidővel büszkélkedhet. Lényeges tulajdonság a képfrissítési frekvencia is, ami azt adja meg, hogy egy másodperc alatt hányszor képes átrajzolni a megjelenített képet. Ez a(z) LCD monitor 100 Hz képfrissítési frekvenciával operál, mely olyan érték, ami biztosítja, hogy kevésbé fárad el a szem.

Milyen tulajdonságokat tudhat még magáénak a(z) 34" Acer ED347CKRbmidprzx Silver

  • A(z) 21:9 képarány kitűnő a moziformátumú filmekhez
  • A villámgyors, 4 ms látencia kifizetődő a videojátékoknál
  • A FreeSync funkció csökkenti a képlemaradást és szakadozást
  • Ez a monitor hangszóróval is fel van szerelve, amely alapvető felhasználásnál remek hangot biztosít

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Képfrissítési technológia FreeSync

Szín

Szín Fekete
Kód:  WO025h8n
Termékszám:  UM.CE7EE.001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05