Oldal frissítése

32"BenQ PD3200U

4,6 19 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

32"BenQ PD3200U

A BenQ PD3200U egy professzionális 32 "LCD monitor 10 bites IPS panellel felszerelve, prémium képminőséget nyújtva kompatibilis a Rec. 709-es szabvánnyal. A monitor 4K felbontással 3840 x 2160, 16:9-es képaránnyal és 100% sRGB színtér lefedettséggel tervezők és igényes felhasználók számára készült.
BenQ PD3200U kész kielégíteni a különböző felhasználói igényeket. Fejlett képtechnológiai lehetőségekkel és könnyű kezelhetőséggel látták el, mint például a sötétkamra mód, CAD/CAM mód, animációs mód, Dual View és így tovább.
A kiváló kijelzőt kiemeli az ergonómiailag gazdag beállítási lehetősége, szinte bármilyen helyzetbe állíthatod, feltolással, vagy elfordítással (PIVOT).
A hagyományos technológiákat sem nélkülözi, mint például a szem védelme érdekében kifejlesztett Flicker-free és a Low Blue Light, ami megakadályozza, hogy a háttere villogjon, ill. túl sok káros kék fény jusson a szemedbe.


BenQ PD3200U 4K

4K felbontás

Ultra HD 4K felbontás a kiemelkedő vizuális élményért és tiszta részletekért az igényes felhasználók számára.

100% sRGB lefedettség és Rec.709 szabvány

10 bites színmélység, hagyományos Rec.709 szabvány, 100%-os sRGB lefedettség, Technicolor tanúsítvány. Biztos lehetsz benne, hogy rendkívül pontos és kiegyensúlyozott színeket kapsz a lehető legjobb színvisszaadás mellett.

IPS technológia, a széles látószögért

A PD3200U kijelzőt ellátták IPS panellel is, hogy neked rendkívül széles látószöget (178 fok vízszintesen és függőlegesen egyaránt), kivételes tisztaságot és éles képminőséget biztosítson minden szögből.


Sötétkamra mód

A sötétkamra mód beállítja a kép fényerejét és kontrasztot, ezáltal kiemelve a világos és éles részleteket, megalkotva ezzel az optimális beállítást sötét munkakörnyezetben is.

BenQ PD3200U CAD/CAM

CAD/CAM mód

Soha többé nem maradsz le egyetlen részletről sem! A forradalmian új rendszer, a CAD/CAM nagy kontrasztú képet kínál, ami kiemeli a vonalakat és formákat a műszaki rajzokon. Kiemeli a legkisebb részletet is. Ezekkel a kiváló paraméterekkel rendelkező monitort a legjobban olyan alkalmazásokon használhatod, mint a Pro / E, SolidWorks, AutoCAD, CATIA és más CAD/CAM alkalmazások.

Animációs üzemmód

Az innovatív animációs kiemeli a részleteket a sötét árnyakban, hogy azok  könnyen észrevehetőek legyenek, úgy, miközben más képelemek nem változnak.

BenQ PD3200U animációs üzemmódban

Keyboard Video Mouse Switch

A KVM Switch funkció lehetővé teszi, hogy szabadon váltogass a belépő források között csak egy billenytyűzet vagy egér használatával. Ezzel a praktikus funkcióval így helyet spórolhatsz és növelheted a munkád hatékonyságát. Nézd, meg, hogyan működik a KVM

DualView mód

A munkafolyamat javítására szolgáló DualView móddal a képernyő két felén egyszerre jelenítheted meg a munkád eltérő feldolgozásban.

A "Hotkey puck"

A felhasználóbarát környezetet még egy újdonság a "Hotkey puck" egészíti ki. A gomb segítségével váltogathatsz a különböző beállítások között és a saját ízlésednek megfelelően rendelheted a beállításokat a gombokhoz. A menüben való könnyebb tájékozódásért használd a D-pad funkciót.

BenQ PD3200U Hotkey puck
BenQ PD3200U Ergonomie

Ergonómiában gazdag és Pivot

Az ergonómia fontos szerepet játszik munkád során. Állítsd be a monitort a megfelelő magasságba, hogy kényelmesen érezd magad munka közben. Használd a Pivot funkciót, tehát a kép automatikus átváltását hogy függőleges helyzetbe.


BenQ Flicker-free

A többórás munkát a kijelző előtt most már fáradtság nélkül vagy a szemed irritálása nélkül végezheted. A BenQ Flicker-free technológia kiküszöböli a villogást minden fajta fényerőnél és hatékonyan csökkenti a szem fáradtságát. A hagyományos LCD monitorok LED háttérvilágítással 200-szor villannak fel másodpercenként. Az te szemed nem látja ezt a villogást, de biztosan érzi.
Enyhítsd a szemed a villogástól úgy, hogy lecseréled a kijelződ egy  PD3200U típusra.

Low Blue Light

Minden monitor kék fényt termel, ami az egyik fő oka a látás romlásának, a szem fáradtságának, fejfájásnak és alvászavarnak. A BenQ egyedülálló technológiája megszünteti a káros kékfény kibocsátását, ezáltal lehetővé téve, hogy a számítógéped előtt eltöltött idő alatt is egészséges környezetben legyél. Négy előre beállított mód közül választhatsz, attól függően, hogy épp mire használod a számítógéped.

Paraméterek

Garancia

Kiterjesztett garancia Kiterjesztett garancia

Képátló és felbontás

Képátló 32 " (81,28 cm)
Pontos felbontás 3840 × 2160

Konstrukció

Konstrukció Sík

Panel és képernyő technológia

Panel IPS
Képfrissítési gyakoriság 60 Hz
Válaszidő 4 ms
Maximális fényerő 350 cd/m2
Natív kontraszt 1000:1

Oldalarány

Képarány 16:9

Háttérvilágítás és szín

Színmélység 10 bit

Csatlakozás

Grafikus interfész HDMI, DisplayPort, mini DisplayPort
Grafikus interfész szabványok DisplayPort 1.2, HDMI 2.0
Adatinterfész szabványok USB 3.2
Audio interfész Fejhallgató bemenet
HDMI 2 ×
DisplayPort 1 ×
mini DisplayPort 1 ×
USB 5 ×

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok Állítható magasság, Pivot
Funkciók Kék fény szűrő, Flicker-free, Kép a képben (PIP)
Felszerelés Hangszórók

Szín

Szín Fekete

Méretek és tömeg

Szélesség 74,03 cm
Magasság 64,1 cm
Mélység 22,36 cm
Tömeg 13,2 kg

Csomagolás

Kábelek a csomagban HDMI, DisplayPort, USB

Energiacímke 2021

Kód:  WT158m31
Termékszám:  9H.LF9LA.TPE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15