Oldal frissítése

32" VIVAX 32LE10K

5 1 értékelés
73 790 Ft

32" VIVAX 32LE10K

Szeretnéd otthon is megtapasztalni az igazi mozis élményt? Akkor biztos jól jönne neked ez a nagyszerű VIVAX TV. Engedd, hogy magával ragadjon a nagyszerű vizuális élmény, köszönhetően a fejlett LCD LED technológiának és HDR10 szabvány támogatásnak. Biztosan levesz majd a lábadról az óriási film és sorozat választék az olyan közkedvelt streaming szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek rajongóit is elkápráztatja 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. A hibátlan látványt csak fokozza a nagyszerű hangzás, amiért 12W-os hangszóró felel. Ezen VIVAX Smart TV a korszerű Android operációs rendszert kapta, és megjelenését egy egészen elegáns dizájn egészíti ki. A TV megjelenését fekete szín varázsolja tökéletessé. Amennyiben a falra szeretnénk szerelni a TV-t, akkor VESA szabványú tartóra lesz szükségünk, melynek méretei 200×200 mm. A távirányító része a csomagnak.

Televízió 32
Televízió 32

32" VIVAX 32LE10K TV alapvető paraméterei

  • A lenyűgöző VIVAX TV valódi mozi élményt nyújt
  • Fantasztikus látványvilág hála a modern LCD LED technológiának, és HDR10 szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia azoknak, akik szeretik a dinamikus jeleneteket
  • Azért, hogy nagyszerű hangzásban legyen részünk, 12W-os hangszóró felel
  • Élvezd a precíz HD Ready felbontást 32" képátló mellett
  • Ezen VIVAX Smart TV a fejlett Android operációs rendszert futtatja
  • Edge LED háttérvilágítással látták el
  • Egyéb funkciók HDR
  • Dolby Digital+ garantálja a kristálytiszta hangzást
  • Olyan népszerű okos funkciókkal látták el, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés és webböngésző
  • Válogass népszerű filmek és sorozatok között olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Kodi, Spotify, Facebook Watch és Vodafone TV

Lélegzetelállító képi megjelenítés

Csak dőlj hátra, és élvezd a precíz HD Ready felbontást 32" képátló mellett. Az Edge LED technológia LED diódái csak a képernyő szélén helyezkednek el, így megnyerő lehet azok számára, akik előnyben részesítik a vékonyabb TV kialakítást.

Televízió 32
Televízió 32

LCD LED technológia, amely garantálja a valósághű és természetes színeket

Ezen LCD LED technológiát alkalmazó TV hihetetlen látványt nyújt. A LED technológia magas fényerőt és lenyűgöző színalkotást biztosít, aminek hála nyugodtan filmezhetünk még jól megvilágított szobában is. Az LCD panel mögött kapott helyet a LED izzósor, amely biztosítja a kép tisztaságát.

A TV kompatibilis a különféle HDR formátumokkal

Ez a TV High Dynamic Range (HDR) technológiával rendelkezik, amely biztosítja, hogy a jelenet sötét és világos részén egyaránt részletgazdag képet lássunk. Olyan szabványokat támogat, mint HDR10. A HDR10 az aktuális jelenet alapján állítja be a kép fényerejét.

A legújabb operációs rendszer korlátlan szórakozást rejt

Ezen Android smart TV számos praktikus funkciót tartogat, mint Google Assistant. Lehetőségünk lesz vezeték nélkül tartalmat megosztani, vagy kitükrözni mobilunkat, illetve számítógépünket. A hangasszisztens könnyedén a társunkká válhat az elektronika világában. Gyorsan és egyszerűen megtalálhatjuk kedvenc videóinkat az alkalmazásokban, ami különösen praktikus lesz a legfiatalabb nézők számára. Könnyedén felfedezik kedvenc meséjüket anélkül, hogy használniuk kellene a billentyűzetet. Ezentúl lehetőségünk lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel vezérelni. Nem kell mást tennünk, csak megnyomni egy gombot, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk elérhetővé válik a TV-n.

Használd ki a nagyszerű VIVAX TV összes okos funkcióját

A hozzáadott HbbTV funkciónak hála a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabják TV-zési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez további eszközök csatlakoztatása , vagy alkalmazások közötti váltás nélkül. A TV-re telepített aktuális verzió HbbTV. Könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt a TV-n keresztül. Közvetlenül a TV képernyőjét használhatod a böngészésre. Az okos funkcióknak köszönhetően böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Fedezd fel a határtalan multimédiás tartalmakat

Ez a fejlett VIVAX LCD LED tévé le vesz a lábadról multimédiás funkcióival. Amennyiben más elfoglaltság miatt nem tudod megnézni kedvenc műsorod, csak rögzítsd USB-n keresztül egy merevlemezre, és nézd vissza bármikor. Ha semmi érdekes műsort nem találsz a TV-ben, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, hogy elindítsd kedvenc filmed vagy sorozatod. Az alap szállodai módnak köszönhetően lehetőségünk van csatornákat leblokkolni, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani.

Színmélység:

8 bit

Méretek:

47,7 × 71,6 × 22,3 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

42,4 × 8,4 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

4,1 kg

Maximális felbontás:

HD Ready

HDMI:

2 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,0, CI+ és kompozit

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 32 " (81,28 cm)
Felbontás HD Ready
Maximális felbontás 1366 × 768 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10
Színmélység 8 bit

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Kodi, Spotify, Facebook Watch, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód

Játék jellemzői

Válaszidő 8 ms

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Miracast, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, CI+, Kompozit
HDMI 2 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 71,6 cm
Magasság 47,7 cm
Mélység 22,3 cm
Magasság talp nélkül 42,4 cm
Mélység talp nélkül 8,4 cm
Tömeg 4,1 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 12 W

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Szín

Szín Fekete
Kód:  VIV110
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  32LE10K

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20