Oldal frissítése

32" Thomson 32HE5606

4,5 125 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

32" Thomson 32HE5606

Android Smart TV

A 82 cm-es Smart TV Thomson 32HE5606, kiváló minőségű HD-felbontású LED-kijelzővel rendelkezik, amely minden részletet lenyűgözően élénk színekben mutat meg. Az új digitális szabvány problémamentes vételéhez a TV DVB-T2 / S2 / C tunerrel van felszerelve. Az Android Oreo 8.0 lehetővé teszi a végtelen multimédiás szórakozást és a kedvenc Google Play, Netflix és Youtube szolgáltatások elérését. A rendszer és az alkalmazások zökkenőmentes működését egy erős, négymagos processzor biztosítja.


Android operációs rendszer

Android operációs rendszer

Az Android TV-vel hozzáférhet a multimédiás szórakoztatás világához. Felfedezheti a legjobb filmeket, játékokat, zenéket és további alkalmazásokat is. Ismerje meg a TV-zés legújabb dimenzióját! Internetes hozzáférés is elérhető egy webböngészőn keresztül, és támogatja a népszerű VOD szolgáltatásokat.

Hangvezérlés

Hangvezérlés

Megkeresheti kedvenc tartalmait hangkereséssel. Csak nyomja meg a távirányító gombját, és kérdezzen! Nincs bonyolultabb szövegbevitel vagy menü-navigáció. Egy pillanat alatt elérheti a kívánt alkalmazásokat vagy videókat.

Chromecast technológia

Chromecast technológia

A Chromecast lehetővé teszi, hogy kedvenc videóit, játékait és alkalmazásait a mobileszközről közvetlenül a TV képernyőjére vigye a lehető legmagasabb minőségben. Mindez a Cast gomb megnyomásával érhető el az Android vagy iOS mobileszköz képernyőjén.

A Google Play

A Google Play

TCL 55DC760-vel a Google Play korlátlan használatát élvezheti. Hozzáférhet a legjobb filmekhez, televíziósorozatokhoz és sporteseményekhez. Több ezer alkalmazás és játék érhető el, amelyet azonnal telepíthet. A Google Play gondoskodik minden családtag végtelen szórakozásáról.

Youtube

Youtube

A YouTube segítségével megtekintheti a világ minden tájáról érkező aktuális videó trendeket - a legforróbb zenei videóktól a legjobb filmekig. Jelentkezzen be kedvenc csatornáiba, ossza meg a népszerű videókat barátaival! Tekintse meg a Youtube  tartalmakat bármilyen eszközről.

Netflix

Netflix

A szórakoztató ajánlatok közé tartozik az egyik legnépszerűbb TV-állomás támogatása, sok népszerű videóval. A Netflixen mindenki megtalálja a kedvenc műsorát. Megtekintheti a Netflix saját, díjnyertes sorozatait, filmeket és dokumentumfilmeket stb.


Paraméterek

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 32 " (81,28 cm)
Felbontás HD Ready
Maximális felbontás 1366 × 768 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák Local Dimming

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, OKTAGON TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 1.4 és korábbi, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, Kompozit, Komponens
HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 73,2 cm
Magasság 48,5 cm
Mélység 18,2 cm
Magasság talp nélkül 43,5 cm
Mélység talp nélkül 11 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 61 cm
Tömeg 4,5 kg
VESA felfüggesztés 100×100

Szín

Szín Fekete, Ezüst

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus
Kód:  WK680g5l
Termékszám:  32HE5606

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15