Oldal frissítése

32" STRONG SRT32HB5203

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

32" STRONG SRT32HB5203

Minden nappali és egyéb szoba megérdemel egy televíziót minőségi képpel, amelyen megbízhatóan tekintheted meg a sporteseményeket illetve a népszerű filmeket és műsorokat. A STRONG B250-es szériába tartozó okos LED televízió ideális választás számodra, hogyha hely szűkében vagy, illetve hogyha kisebb, második televíziót keresel a vidéki házba vagy a másik szobába, és nem elégszel meg az ingyenes műsorokkal. Kompakt, 32"-es képátlójával és HD Ready felbontásával a STRONG SRT32HB5203 televízió megfelel minden felhasználó számára. A magas kontrasztarányú élő videó és a szuper betekintésiszög mellett nagyra értékelheted a készülék olyan további funkcióit is, mint például az elektronikus műsorfüzet (EPG), a beépített DVB-T2/C/S2 tuner vagy az USB illetve HDMI bemeneti nyílás. Továbbá az okos televízió olyan szolgáltatásaira is számíthatsz, mint a beépített Wi-Fi, Netflix vagy Youtube, a mobiltelefon csatlakoztatása a fájlok megosztásához vagy a képernyő tükrözéséhez. A STRONG SRT32HB5203 32"-es SMART LED televízió egyszerűen a legjobb választás, hogyha a maximumon szeretnéd kiélvezni a modern okos TV szolgáltatásait.


A STRONG SRT32HB5203 32" SMART LED TV főbb jellemzői 

  • Igazán kompakt 32"-es SMART LED TV könnyű hozzáféréssel a szórakozáshoz és az információkhoz
  • A STRONG SRT32HB5203 kivételes kontraszttal és gazdag színekkel alkotja meg a rendkívül realisztikus képet
  • A beépített DVB-T2/C/S2 tunerrel és a CI+ bővítőhellyel a rendelkezésre álló csatornák széles választékát kínálja
  • Még a nagy igényű film- és sorozatrajongók is elégedettek lesznek a HD Ready felbontással
  • A sima képet az 50 Hz-es képkockasebesség és az Image Quality Ratio 400 biztosítja
  • SMART STRONG SRT32HB5203 TV számos népszerű alkalmazással (Netflix, YouTube, AccuWeather és mások) a beépített Wi-Fi technológiának hála
  • A Netflix kényelmesen elérhető egy parancsikonon keresztül a távirányító saját gombjával 
  • Lehetőség a média megosztására vagy a képernyő tükrözésére az okostelefonról a STRONG B520 okos TV-re
  • A kényelmes csatornaböngészésről az elektronikus műsorfüzet (EPG) gondoskodik közvetlenül a képernyőn, amely lehetőséget nyújt az időzítők beállítására is
  • A STRONG B520 sorozatú 32"-es okos LED TV-vel létrehozhatod a kedvenc műsoraid listáját az általad kívánt sorrendben
  • Többnyelvű képernyőn megjelenő menü (OSD)
  • A beépített USB bemenetek lehetővé teszik a lejátszást külső meghajtókról és flash meghajtókról
  • Két HDMI bemenet a játékkonzol, hangprojektor vagy házimozi csatlakoztatásához
  • Az intuitív vezérlésű távirányítóhoz szükséges elemek a csomagban találhatók


STRONG SRT32HB5203 - Okos TV még a kisebb szobákba is

Amennyiben nem elégszel meg egy hagyományos televízióval, amelyen csak az átlagos csatornák érhetők el, minden bizonnyal Téged is megörvendeztet a STRONG SRT32HB5203 okos LED televízió. 32"-es képátlójával a B250-es sorozat teljesen helytakarékos, tehát tökéletesen elfér a szűkösebb lakásban vagy második televízióként például a konyhában vagy a vidéki házban. Egyik legfőbb előnye az olyan modern alkalmazások támogatása, mint például a Netflix vagy a YouTube, ahol a STRONG SRT32HB5203 32"-es SMART LED TV beépített Wi-Fi-jének köszönhetően megtekintheted a kedvenc műsoraidat. Remek betekintési szöggel gondoskodik a tökéletes nézői élményről.


A modern alkalmazások széles választékával

Az imént említett, YouTube és Netflix platformokon elérhető széleskörű és átgondolt sorozat és videólejátszó szolgáltatások mellett a STRONG SRT32HB5203 televízión keresztül hozzáférhetsz például az AccuWeather időjárás-előrejelzéshez és még sok más alkalmazáshoz. Egyetlen gombnyomásra rendelkezésedre áll a Wi-Fi vagy a LAN kapcsolat. A STRONG B250-es televízió páratlan betekintési szögét nem csak a Netflix megtekintésekor, hanem videójátékok közben is kihasználhatod. A készülék hátulján található két HDMI bemenettel lehetőséged van játékkonzol, házimozi rendszervagy hangprojektor csatlakoztatására is. A két csatlakozóból az egyik támogatja az ARC (Audo Return Channel) technológiát is. A STRONG SRT32HB5203 32"-es LED televízió másik nagyszerű tulajdonsága a mobiltelefon kijelző tükrözésének lehetősége.



Realisztikus kép

A STRONG SRT32HB5203 SMART LED televízió kompakt megjelenése mellett lenyűgöz kiemelkedő kontrasztjával és gazdag színvilágával. A képe életre kel a tévé képernyőjén. Még a legnagyobb elvárásokat támasztó sorozat fanoknak is eleget tesz a B250-as televízió HD Ready felbontása. A felhasznált LED technológiával ötvözve csodálatosan jeleníti meg az egyes színárnyalatokat a kijelző egészén az erőteljes diódákkal, le sem tudod majd venni a szemedet a STRONG SRT32HB5203 tévé képernyőjéről. A jelenetek tökéletes simaságáról az 50 Hz-es képkockasebesség és az Image Quality Ratio 400 gondoskodnak. A kedvenc filmjeid és műsoraid megtekintését a remek hangzású beépített hangszórókkal teszi még élvezetesebbé.


Készen áll a DVB-T2-re

A változó műsorszórás új jelenségének tudható be, hogy többé már nem éri meg olyan készüléket vásárolni, amely nem képes az új műsorszórás közvetítésére. Azonban a STRONG SRT32HB5203 LED televízió ilyen tekintetben sem okoz csalódást, hiszen beépített DVB-T2/C/S2 tunerrel és CI+ nyílással képes a műholdas jel fogadására, így számos csatornát kínál, emellett pedig használhatod a kábeltévé adás csatornáit is. A STRONG B250-as sorozatú televízióval még az új DVB-T2 műsorszórásra való átállás sem érint majd téged.


STRONG B520 sorozatú TV a kedvenc csatornáiddal, EPG és USB bemenettel

Az élő videó, a pazar hangzás és a széles jel lefedettség mellett a STRONG SRT32HB5203 televízió számos más praktikus funkcióval is bír. Például kihasználhatod a beépített USB portot a fájlok lejátszására a külső és flash meghajtókról, így az egész család megtekintheti a nyaraláson készült fotókat és videókat a kanapé kényelméből. Természetesen a STRONG SRT32HB5203 32"-es LED tévén rendelkezésedre áll az egyes csatornák mentése a kedvencek listába az általad kívánt sorrendben. Így többé már nem szükséges hosszasan váltogatnod az unalmas csatornák között. Az elektronikus műsorfüzetben (EPG) tökéletesen tekintheted át a csatornákat, sőt könnyedén állíthatsz be rájuk időzítőt is.

Távirányító elemekkel együtt

A 80 cm képátlójú, 32"-es STRONG SRT32HB5203 LED televízió valóban lenyűgöz, úgy mint eddig semmi más. Örömmel fogadod majd a két darab AAA elemmel működő (a csomag része) teljesen felhasználóbarát távirányítót, amellyel azonnal bekapcsolhatod a készüléket és kiélvezheted a kivételes képvilágát. Tapasztald meg a sorozatok és filmek megtekintésének élményét, mintha Te is részese lennél a történéseknek a STRONG SRT32HB5203 32"-es televízióval.


A STRONG SRT32HB5203 32"-es okos LED TV tartozékai

  • Távirányító
  • 2 × AAA elem a távirányítóhoz
  • 2 × állvány
  • 4 × ST4 × 20 mm csavar



Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 32 " (81,28 cm)
Felbontás HD Ready
Maximális felbontás 1366 × 768 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Maximális fényerő 220 cd/m2

Rendszer

Operációs rendszer Saját OS
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2019

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Csatlakozás

Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 1.4 és korábbi, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, Audio analóg bemenet
HDMI 2 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 73,21 cm
Magasság 47,95 cm
Mélység 17,43 cm
Magasság talp nélkül 43,5 cm
Mélység talp nélkül 8 cm
Tömeg 4,1 kg
VESA felfüggesztés 100×100

Szín

Szín Fekete

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus
Kód:  JT880m04
Termékszám:  SRT32HB5203
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15