Oldal frissítése

32" Sony Bravia KDL-32WD755

4,7 31 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

32" Sony Bravia KDL-32WD755

Kiváló képminőség a nappalinkban is

Egy elegáns okostelevízió akár nappalink kiegészítője is lehet - lenyűgöző audiovizuális élmény, nagy felbontás és tökéletes képminőség vár ránk. A Sony Bravia KDL-32WD755 ráltal nyújtott képeken minden tartalom megelevenedik. A képfeldolgozó motorja elemzi, megtisztítja és finomítja a képeket. Jelentősen csökkenti a zajszintet, és káprázatos Full HD-képminőségben ölt testet.


Egyszerű hozzáférés a filmek, tv-műsorok és alkalmazások világához

A népszerű Smart TV-khez hasonlóan, a Sony Bravia KDL-32WD755 böngészési funkciókat is kínál, felfedezheti az online szórakoztató tartalmak világát. A TV könnyen csatlakoztatható az otthoni hálózathoz vezetékes LAN vagy WLAN kapcsolattal. Lejátszhat filmeket, több millió zeneszámot, használhatja a kedvenc alkalmazásait, mint például a Twitter, Facebook, YouTube és így tovább. WiFi-vel igénybe vehető a Screen Mirroring funkció is, amellyel kivetítheti okostelefonja kijelzőjét a TV képernyőjére. Az elkészített fotóit ezáltal mindenféle bonyolult adatátviteli eszköz igénybe vétele nélkül láthatja nagy képernyőn.


Változtassa televízióját digitális felvevővé

Természetesen csatlakoztathat külső adattárolókat is a TV-hez, például egy USB-meghajtót. Az MHL interface-nek köszönhetően a telefonok és a táblagépek is kompatibilisek lesznek televíziójával. Amint a csatlakozó észleli a készüléket, azonnal elkezdi tölteni annak akkumulátorát. Természetesen van egy beépített HD tuner is a digitális földi, kábeles és műholdas adások fogadására. A HDMI Pairs bemenetként szolgálnak egy másik nagyfelbontású eszközhöz.


Tisztább, kifinomultabb kép 

Az X-Reality PRO-nak köszönhetően élvezze a kiemelkedő tisztaságot, élességet és képminőséget mindenben, amit megtekint. A zajcsökkentési technológiák kombinációja élesebbé teszi a hangot és eltávolítja a zajt minden jelenetből, így a kép tiszta részletekkel ragyog.

Élesebb kép részletei

Eddig ismeretlen tapasztalat a Blu-ray

Eddig ismeretlen Blu-ray élmény

Csak vegyen magához valamilyen ropogtatnivalót és élvezze kedvenc filmjeit Blu-ray Disc lemezekről Full HD 1080p felbontásban.


Elmosódás-mentes akciójelenetek

A Motionflow XR segítségével élvezze a sima és tűéles részleteket, még gyorsan mozgó jelenetek esetén is. Az innovatív technológia plusz képkockákat gyárt és illeszt be az eredeti képkockák közé. Ez megakadályozza a kép elmosódását, és igazi moziélményt nyújt.

Az akciójelenetek csíkmentes

Screen Mirroring

Okostelefon nagy képernyőn

A Screen Mirroring révén az okostelefonján található tartalmat és alkalmazásokat is élvezheti televízióján. A szórakoztató videók vagy ünnepi fényképek mostantól bearanyozhatják a családtagokkal és barátokkal töltött estéket.


Internetes videók a nagy képernyőn

Indítsa el a YouTube alkalmazást és nézze meg a legújabb zenei videókat és népszerű klipeket a televízió nagy képernyőjén. Bejelentkezve hozzáférhet a lejátszási listákhoz és láthatja a feliratkozásait is.

YouTube

Legfontosabb jellemzők

Legfőbb jellemzők

  • Karcsú,elegáns formatervezés, 108 cm-es átlós képernyőméret
  • Full HD 1920 × 1080
  • Tisztaságjavítás az X-Reality PRO egyedi képfeldolgozóval
  • Könnyű hozzáférés a filmek, TV-műsorok és alkalmazások világához
  • Vezeték nélküli hálózati kapcsolat (WiFi)
  • Képernyőtükrözés
  • HDD felvétel
  • A kábelek esztétikusan elvezethetők az állványba

Megjegyzés: Ha külső billentyűzetet vásárol, fontos megjegyezni, hogy a TV nem támogatja a touchpad funkcióit és a hangerőszabályozót


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 32 " (81,28 cm)
Felbontás Full HD
Maximális felbontás 1920 × 1080 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Saját OS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 1.4 és korábbi, SCART, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, Kompozit, Komponens
HDMI 2 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 71,7 cm
Magasság 47,4 cm
Mélység 21,8 cm
Magasság talp nélkül 42,9 cm
Mélység talp nélkül 6,1 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 47 cm
Tömeg 6,9 kg
VESA felfüggesztés 300×200

Szín

Szín Fekete

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus

Szín

Szín Fekete
Kód:  WS1025f5
Termékszám:  KDL32WD755BAEP
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05