Oldal frissítése

32 "Sharp LC-32CHE4042

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

32 "Sharp LC-32CHE4042

TV LED háttérvilágítással és 81 cm-es képátlójú ideális közepes és nagy szoba. Ajánlatok panel HD Ready 1366 x 768 pixelt és szállít kedvező áron. A LED-technológia hozzájárul a jobb képalkotási tulajdonságait, valamint 100Hz frekvencia képalkotó szép sima képet. Televíziónéző vonzza miatt vizuális jellemzői és energiatakarékos, amely kategóriába esik, az A +.

legfontosabb jellemzői

  • Kontraszt LED Panel
  • Imaging 100 Hz
  • HD ready
  • kedvező áron
  • Az energiatakarékos osztály A +
  • aktív Motion

intelligens funkciók

Érdemes megemlíteni aktív Motion technológia, ami dinamikus kép egy szép sima és zökkenőmentes. A hangminőség egy régi pár hangszóró teljesítménye 16 W. Ez létrehoz egy térérzetet technológia DTS Trusurround rendszer néző vagy a kereset a kedvenc filmek, sorozatok és sportesemények. Értékelni fogja, hogy képes felvenni a kedvenc sorozat külső USB-eszközök, és így nem fog hiányozni ezek közül bármelyik.

intelligens funkciók

TV része egy pár digitális tunerek, hogy megkapja a digitális DVB-T2 és DVB-C kábel adásokat. Lehet, hogy hiányzik támogatja a DVB-S2 műholdas műsorszórás és az új támogatást a fejlettebb kódolási HEVC / H.265. Kiegészítve CI + nyílás fizetett kártyák, amelyek minden bizonnyal értékelik a felhasználók a kábeltévé. 

Gond nélküli csatlakoztathatóság

Ha csatlakozni több eszköz tartalmaz egy trió HDMI. Amellyel kapcsolódni a különböző játékos vagy műholdvevő. Nem lehet kihagyni, még két USB port közvetlen lejátszása fotók, videók vagy zene. Figyelmet fordítottak a SCART bemenet vagy szabványos VGA bemenettel a számítógéphez. 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 32 " (81,28 cm)

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Nem SMART
Típus Hagyományos TV

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Csatlakozás

HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 739 cm
Magasság 493 cm
Mélység 179 cm
Magasság talp nélkül 445 cm
Mélység talp nélkül 87 cm
Tömeg 6,5 kg
VESA felfüggesztés 200×100

Szín

Szín Fekete
Kód:  WSA254k1
Termékszám:  LC-32CHE4042
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10