Oldal frissítése

32" NEC MultiSync E325

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

32" NEC MultiSync E325

Az E sorozat kitűnő egyensúlyt teremt a lenyűgöző vizuális teljesítmény és a megfizethető nagy formátumú képmegjelenítés között kompromisszumok nélkül. Tökéletesen alkalmas önálló használatra nyilvános helyeken multimédiás USB lejátszóként, hangszóróként és tervezőként. Jól alkalmazható vállalati és oktatási környezetben, valamint feliratok megjelenítésére múzeumokban, társadalmi és kiskereskedelmi környezetben. Üzemideje naponta 12 óra, a hét minden napján.

Legfontosabb jellemzői

  • Kereskedelmi / nyilvános kijelző, naponta 12 órás üzemidő a hét minden napján
  • Nagy kontrasztok a lenyűgöző részletességért
  • Jó minőségű kép bármilyen szögből
  • Keskeny profil és a keret az egyszerű felszerelhetőség érdekében
  • LED-es háttérvilágítás csökkenti az energiafogyasztást
  • Önálló (USB lejátszó, hangszóró, 24 órás tervező)
  • Digitális és analóg bemenetek A / V infrastruktúra rugalmas integrációja érdekében

Mindent lejátszik

A kijelző közvetlen, önálló működésre tervezték beépített multimédiás lejátszáshoz, zenelejátszáshoz és tervezési feladatokhoz. A multimédiás USB lejátszó támogatja a különböző formátumú kép és videó fájlokat, így nincs szükség külső lejátszóra és nem kell a bemutatókhoz használt multimédiás tartalmak forrását installálnod.

Modern kép

A VA alapú paneles képalkotó technológia gazdagabb színeket és kiegyensúlyozott képet biztosít, bárhonnan is nézed a képernyőt. A Full HD felbontással a különböző multimédiás tartalmakat kiváló képminőségben jeleníti meg. A korábbi nyilvános kijelzőkhöz képest, ez a LED háttérvilágítást használó modell csökkenti az energiafogyasztást, tartósabb, kisebb profillal és kerettel rendelkezik, valamint sokkal könnyebb. Meglepően alacsony TCO-t és karbantartásmentes működést kínál.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  WN351a1
Termékszám:  60003725
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15