Oldal frissítése

32" Metz 32MTB7000

3,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

32" Metz 32MTB7000

A Metz 32MTB7000 ANDROID TV lenyűgöz a 4K felbontásra jellemző csodás részletekkel

A Metz 32MTB7000 okos LED TV lenyűgöz minimalista formatervezésével, csúcs-modern 4K UHD felbontású kijelzőjével és 10 bites színmélységével, amely teljes mértékben magával ragad a lélegzetelállító részletgazdagságával és élénk színeivel. A DTS technológiával készült erőteljes hangszórók gondoskodnak a többcsatornás térhatású hangzásról. A végtelen otthoni szórakozás élményéért az Android 9.0 Pie operációs rendszer felel a hangvezérlés támogatásával illetve hozzáféréssel a népszerű online szolgáltatásokhoz (Youtube, Netflix, Prime video) és alkalmazásokhoz. Emellett a METZ televízió USB bemenettel rendelkezik a fotók megjelenítéséhez, a videók és zenék lejátszásához külső meghajtókról, amely magában foglalja a felvétel készítésének lehetőségét is.


A Metz 32MTB7000 32" TV előnyei

  • UHD felbontás (3840 × 2160 px) HDR-rel és 10 bites színmélységgel
  • Android 9.0 Pie hangvezérléssel és különféle tartalmakhoz való hozzáféréssel
  • Integrált támogatás a NETFLIX, a YouTube, a Prime video és a Google Play számára
  • Vezeték nélküli kapcsolat az integrált Wi-Fi-nek köszönhetően
  • DTS és Dolby többcsatornás térhatású hangzás
  • Trochilus Extreme - finom képjavítás

Az Android 9.0-el a TV lesz a multifunkcionális szórakoztató központ

A Metz 32MTB7000 AI TV a legújabb Android 9.0 operációs rendszert alkalmazza, amely sokkal okosabb, gyorsabb és biztonságosabb, mint az előző verzió. Ennek eredményeként a TV működése gyors és számos külső meghajtót támogat. Egyszerűen csatlakoztasd hozzá a kamerát, a mikrofont, a joystick-ot, a billentyűzetet és más készülékeket, amellyel a TV multifunkcionális szórakoztató központtá válhat.

Intuitív hangvezérlés

A METZ AI TV támogatja a személyre szabott hangutasításokat a televízió és más készülékek még kényelmesebb vezérléséért az okos otthonodban. Ennek köszönhetően könnyedén válthatsz a TV csatornák között, felkapcsolhatod a világítást a szobában, bekapcsolhatod a légkondicionálót, stb.

A Metz 32MTB7000 támogatja a hangsegédeket

A Metz 32MTB7000 4K okostelevízió támogatja az Amazon Alexa és Google Assistant hangsegédeket, amely lehetővé teszi a kedvenc tartalmaid gyors megkeresését vagy az összes kérdésed megválaszolását a távirányító egy gombjának megnyomásával.

Trochilus Extreme képjavítás

A szabadalmaztatott Trochilus Extreme képi modul gondoskodik a Metz 32MTB7000 televízió képvilágának finomításáról. A mesterséges intelligenciát alkalmazza az egyes képek felismeréséhez, beazonosításához majd átalakításához, hogy a lehető legjobb képminőséget érje el remek színekkel, gazdagabb kontraszttal és pontosabb tónusú bőrszínnel.

Metz 32MTB7000 Contrast Booster funkcióval

A Contrast Booster funkció automatikusan szabályozza a kontrasztarányt a Metz 32MTB7000 televízió képernyőjén éppen megjelenő tartalom fényéhez és árnyékához mérten. Emellett ez a funkció javítja a fényerőt a világos jelenetekben és finomítja a képek részletességét is.

A bőrszín beállítása

Rengeteg féle bőrtónus létezik a világon. A Metz 32MTB7000 AI TV intelligensen, több fázison keresztül dolgozza fel a bőrszínt, amely a bőrtónus sokkal valósághűbb és természetesebb megjelenítését eredményezi.

Metz 32MTB7000 TV pontos kontúr meghatározással

Az elmosódott kontúrú objektumok élesebb megjelenítésének hagyományos módszere a kontúrkövetés. Ez azonban mesterséges megjelenést kölcsönöz. A Metz 32MTB7000 TV éppen ezért a Precision Definition technológiát alkalmazza, amely algoritmusok segítségével élesíti a széleket és a vonalakat.

Végtelen képernyő

A Metz 32MTB7000 4K TV minimalista formatervezésének és rendkívül vékony keretének köszönhetően a készülék által megalkotott élmény magával ragad, a tévénézés egy teljesen új szintjét mutatja be.

Metz 32MTB7000 beépített chromecast-tal

A Metz 32MTB7000 Android tévét a Chromecast technológia segítségével párosíthatod a mobilkészülékekkel, ezáltal vezeték nélkül streamelheted a multimédiás tartalmakat a telefonodról és a tabletről a nagy képernyőre.

Paraméterek

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 32 " (81,28 cm)
Felbontás HD Ready
Maximális felbontás 1366 × 768 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Maximális fényerő 240 cd/m2

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Apple TV
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant

Csatlakozás

Be- és kimenetek USB, LAN, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, Komponens
HDMI 2 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 72,1 cm
Magasság 46,5 cm
Mélység 17,8 cm
Magasság talp nélkül 42,1 cm
Mélység talp nélkül 8,4 cm
Tömeg 3,6 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Ezüst

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus

Szín

Szín Fekete
Kód:  METZ002g4a
Termékszám:  32MTB7000

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15