Oldal frissítése

32 "LG 32LY750H

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

32 "LG 32LY750H

LG hozza a szálloda a 32-es TV, amely segít abban, hogy a vendégek a szállodában csak úgy érezte, mint otthon. A TV választékát kínálja eszközök lehetővé teszik, hogy könnyedén hozza az ügyfélszolgálati kínált. Ahhoz, hogy kihasználják a sok funkciók, mint például az üdvözlő képernyő, előre beállított alkalmazás elősegítő programok prémium szállodai szolgáltatás használata nélkül egy set-top box és távoli menedzsment.
Továbbá, ez a modell az LG TV hozza a szállodai szobában a modern technológia és az eredeti design. Top képeket Full HD felbontású büszkélkedhet igaz színvisszaadás, kiváló hang teljesítménye 20 W biztosítja a Dolby Digital / DTS. A készülék támogatja a hálózati kapcsolat a Wi-Fi, ügyelve arra, hogy az internet-hozzáférés a nagy képernyőn. Képernyő megosztása a TV és a számítógép / intelligens eszközök lehetővé teszik a funkció Miracastot és WiDi.
A kapcsolat elintézve köszönhetően sokféle csatlakozók, beleértve a HDMI, USB 2.0 támogatja paraméterezés USB klónozás, optikai digitális kimenet, LAN port és egy 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó. Biztonsági lopásgátló Kensington zár.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 32 " (81,28 cm)

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Nem SMART
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

SMART funkciók Webböngésző

Csatlakozás

HDMI 1 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 73,2 cm
Magasság 48,1 cm
Mélység 20,7 cm
Magasság talp nélkül 43,7 cm
Tömeg 6,2 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK621g7
Termékszám:  32LY750H
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10