Oldal frissítése

32" LG 32LQ6300

4,5 117 értékelés
72 190 Ft

32" LG 32LQ6300

Örülnél, ha otthonod kényelméből is átélhetnéd az igazi mozi élményt? Akkor jó választás lehet számodra ez a nagyszerű LG TV. Éld át a lenyűgöző látványvilágot, hála a fejlett LCD LED technológiának és HDR10 és HLG szabvány támogatásnak. Engedd, hogy levegyen a lábadról a filmek és sorozatok hatalmas választéka az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód örvendezteti meg az igényes játékosokat is. Azért, hogy a fantasztikus látványon túl nagyszerű hangzásban is részünk legyen, 10W-os hangszóró felel. Ezen LG Smart TV a fejlett WebOS operációs rendszerrel van ellátva, és egy igazán elegáns dizájn egészíti ki megjelenését. A TV megjelenését fekete szín egészíti ki. Amennyiben a falra szeretnénk szerelni a TV-t, akkor VESA szabványú tartóra lesz szükségünk, melynek méretei 200×200 mm.

Televízió 32
Televízió 32

32" LG 32LQ6300 tévé alapvető jellemzői

  • A lenyűgöző LG TV mozivá varázsolja otthonod
  • Lenyűgöző vizuális élmény hála a modern LCD LED technológiának, és HDR10 és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia az akciójelenetek szerelmeseinek
  • A nagyszerű hangzásért 10W-os hangszóró felel
  • Élvezd a részletes Full HD felbontást 32" képátló mellett
  • Ezen LG Smart TV a fejlett WebOS operációs rendszerrel büszkélkedhet
  • Direct LED háttérvilágítással van ellátva
  • Egyéb rendelkezésre álló funkciók HDR
  • Dolby Digital 2,0 biztosítja a tökéletes hangzást
  • Olyan népszerű okos funkciókkal rendelkezik, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Válogass népszerű filmek és sorozatok között olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, Telly és Apple TV

A képernyő lenyűgöző látványt nyújt

Élvezd a részletgazdag Full HD felbontást 32" képátló mellett. Precíz zóna-háttérvilágítást tesz lehetővé a Direct LED technológia, amely intelligensen alkalmazkodva a kép tartalmához garantálja a legjobb kontrasztot és képalkotást.

Televízió 32
Televízió 32

LCD LED technológia, amely autentikus és valósághű színeket garantál

Eme LCD LED technológiát használó TV magával ragad. A LED technológia magas fényerőt és lenyűgöző színalkotást biztosít, ami hozzájárul a kellemes filmezéshez még világos szobában is. A LED izzósort az LCD panel mögött helyezték el, amely tiszta képet biztosít.

A TV támogatja a HDR formátumot

Ez a TV High Dynamic Range (HDR) technológiával rendelkezik, amely biztosítja, hogy a jelenet sötét és világos részén egyaránt részletgazdag képet lássunk. Olyan szabványokat támogat, mint HDR10 és HLG. A HDR10 a kép fényerejét a legnagyobb fényerejű jelenetnek megfelelően állítja be.

Televízió 32
Televízió 32

Válj legyőzhetetlen gamerré ezzel a nagyszerű LG TV-vel

A beépített játékos funkciónak köszönhetően előnyre tehetsz szert a játékban. A játékokban elengedhetetlen a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. Az izgalmas gamer mód funkcióval felejthetetlen élmény lesz a játék. Eme LG TV kiváló hatékonyságú monitorként működik, hogy megfeleljen a legigényesebb gamerek igényeinek is.

Korlátlan szórakozás a legújabb operációs rendszerrel

Ez a modern WebOS smart TV sok érdekes funkciót rejt, mint például Google Assistant és Amazon Alexa. Lehetőségünk lesz vezeték nélkül tartalmat megosztani, vagy kitükrözni mobilunkat, illetve számítógépünket. A hangasszisztens útmutatóvá válhat az elektronika világában. Leegyszerűsíti kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, ami különösen praktikus lesz a legfiatalabb felhasználók számára. Könnyen megtalálják kedvenc meséjüket úgy, hogy nem kell használniuk a billentyűzetet. Mostantól az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel vezérelhetjük. Csak nyomjunk meg egy gombot, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk elérhetővé válik a TV-n.

Televízió 32
Televízió 32

Használd ki a nagyszerű LG televízió összes smart funkcióját

A hozzáadott HbbTV funkciónak köszönhetően a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV nézési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz anélkül, hogy további eszközöket kelljen használniuk, vagy alkalmazások között váltaniuk. A TV-re telepített aktuális verzió HbbTV 2.0. A TV-vel könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt is. Közvetlenül a TV képernyőjét használhatod a böngészésre. Az okos funkciókkal böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Nagyszerű funkció a videólejátszás 360°-os formátumban. 360°-os lejátszáskor minden irányból megtekinthető a videó. Ez megnyitja a lehetőséget a környezet és olyan részletek felfedésére, amelyek rejtve maradnak egy normál videóban.

Televízió 32

Fedezd fel a korlátlan szórakozás világát a multimédiás funkciókkal

Ez a fejlett LG LCD LED tévé elnyeri a tetszésed multimédiás funkcióival. Ha nem tudod elcsípni kedvenc műsorod, csak vedd fel USB-n keresztül egy merevlemezre, és nézd vissza később. Ha kezd unalmas lenni a műsor a TV-ben, USB segítségével csatlakoztathatsz egy külső meghajtót, és nézheted kedvenc filmed vagy sorozatod. Praktikus a Skylink fastscan funkció, amely hála a speciális keresési módjának, hatékonyan és gyorsan képes megtalálni a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai módnak köszönhetően lehetséges csatornákat leblokkolni, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk.

Méretek:

46,4 × 73,6 × 18 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

43,7 × 8,29 cm (ma×mé)

Tömeg:

4,7 kg

Max. felbontás:

Full HD

HDMI:

2 ×

USB:

1 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 1,4 és korábbi, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+ 1,4

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 32 " (81,28 cm)
Felbontás Full HD
Maximális felbontás 1920 × 1080 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HLG

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2022

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Telly, Apple TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 1.4 és korábbi, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ 1.4
HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 73,6 cm
Magasság 46,4 cm
Mélység 18 cm
Magasság talp nélkül 43,7 cm
Mélység talp nélkül 8,29 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 60,6 cm
Tömeg 4,7 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 10 W

Energiacímke 2021

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK607c4f
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  32LQ63006LA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15