Oldal frissítése

32"LG 32LK610BPLB

4,7 19 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

32"LG 32LK610BPLB

Minden részletében csodálatos kép

Az LG 32LK6200PLA 32" képátlójú HD ready LCD televíziója tökéletesen éles, részletgazdag és lenyűgöző színekben pompázó képvilágot kínál a modern IPS technológiának köszönhetően. A kifinomult webOS 3.5 felhasználói felület intelligens funkciókat nyújt az internetes és multimédiás tartalmak közvetlen megjelenítéséhez a képernyőn. A virtuális térhangzás hatásáról a minőségi integrált 20 W-os hangsugárzók gondoskodnak.


Elegáns design

A televízió elegáns sötétszürke designnal és rendkívül karcsú kerettel rendelkezik, amely biztosan a nappali ékességévé válik, emellett olyan fantasztikus képet nyújt, akár csak a mozivászon. Az LG 32LK610BPLB televíziót lehetőséged van egy szilárd alapra szerelni, de a VESA felfüggesztési rendszerrel elhelyezheted a falon is. 


Precíziós képfeldolgozás

Az erőteljes négymagos processzor megállás nélkül dolgozik a zajmentes, kiváló képélesség elérésén még akkor is, amikor alacsonyabb felbontású képeket konvertál Full HD felbontásra. Továbbá, a TrueMotion 100 technológia folyamatos jelleggel küszöböli ki a homályos képek vagy a szellemképek jelenlétét a legélesebb részletek érdekében még az egészen gyors jelenetváltások esetében is.


Egyenletes képminőség minden szögből

A modern IPS kijelző minden szögből kitűnő láthatóságot garantál kellemetlen színtorzítás nélkül. Emellett az IPS technológia gondoskodik a kitűnő színhűségről és a gazdag kontrasztról is, így a megjelenített tartalom a lehető leginkább valósághű. Ennek eredményeként lélegzetelállító képben lehet részed, amely elkápráztat az életszerű részletekkel.


Valódi kép a 4K Active HDR technológiával

A HDR formátum támogatása, beleértve a HDR10 Pro és a HLG Pro szabványokat is, lehetővé teszi a gazdag tartalom, a valósághű színek és a kitűnő kontraszt megjelenítését. Az LG 32LK610BPLB képkockánként dolgozza fel a képeket, dinamikus színkorrekciót végezve azokon. Ez az érzékeny képfeldolgozás képes az SDR tartalmak HDR minőségben történő reprodukciójára.


Intelligencia, amely rád figyel 

A tévékészülék ThinQ mesterséges intelligenciával rendelkezik, amely megkönnyíti a hangvezérlés általi EPG keresést, valós idejű információt szolgáltat vagy az adott tartalom alapján keres csatornákat. Például egy kiadott parancs alapján megkeresheted az éppen megtekintett film betétdalát, vagy beállíthatod a TV automatikus kikapcsolását miután a műsor véget ért.


LG webOS felhasználói felület

Az LG webOS 3.5 felhasználói felülettel elfelejtheted a hagyományos TV vezérlést, hiszen számos kiválasztott alkalmazásnál rendelkezésedre áll a navigálás és egyéb, kiváló hangvezérelt funkciók használata is. Internet elérés, film lejátszás, zene és a kedvenc szolgáltatásaid, mint például a Netflix és az Amazon mind könnyen elérhetők. A Magic Remote segítségével történő egyszerű navigáció lehetővé teszi, hogy szimpla gesztusokkal és parancsokkal kommunikálj a televízióval.


A multimédiás szórakozás tökéletes élménye

A gazdag kapcsolódási lehetőségeknek köszönhetően a TV bármilyen modern multimédiás eszközhöz csatlakoztatható, beleértve a játékkonzolokat, a digitális kamerákat, a fényképezőgépeket, a laptopokat és még sok mást. A készülék hátulján 4 × HDMI és 2 × USB port található. A vezeték nélküli WiFi és a Bluetooth 4.2 segítségével is csatlakozhatsz az internethez és mobileszközökhöz is.


Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 32 " (81,28 cm)
Felbontás HD Ready
Maximális felbontás 1366 × 768 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Facebook
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, Kompozit, Komponens
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 74,2 cm
Magasság 47,2 cm
Mélység 18 cm
Magasság talp nélkül 44,5 cm
Mélység talp nélkül 8,7 cm
Tömeg 5,1 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK607c1
Termékszám:  32LK610BPLB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15