Oldal frissítése

32" LG 32LJ610V

4,7 19 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

32" LG 32LJ610V

WebOS 3.5 - a szórakozás végtelen forrása

Internet hozzáférés, film- és zenelejátszás, és más népszerű szolgáltatások, mint például a Netflix és az Amazon, csak egy karnyújtásnyira. A Magical Remote a letisztult navigáció, a gesztusok és a parancsok segítségével egyszerű kommunikációt biztosít a TV-vel. Sohasem volt még ennyire egyszerű a televízió vezérlése. A webOS 3.5 platform ráadásul nagyon biztonságos, ahogy azt a díjak is mutatják.

Picture Mastering Engine

Élvezze a gyönyörű képeket valódi, élénk színekkel és lenyűgöző Full HD felbontással. A fejlett képfeldolgozási technológia javítja a fényerőt, a színeket és a kontrasztot is. Hagyja magát elvarázsolni a tökéletes képminőséggel, akár csak a moziban.

Lenyűgöző felbontás

Élvezze a nagyfelbontású képet minőségtől függetlenül. A Resolution Upscaler technológia ugyanis képes feljavítani az olyan képek minőségét is, amelyek az internetről származnak vagy mobiltelefonon készültek. Így a nagy képernyőn is jól mutatnak.

Virtuális térhangzás

A hibátlan hangzást a 10 wattos digitális erősítő biztosítja a legújabb Virtual Surround Sound technológiának köszönhetően mindössze két hangszóróval. Hagyja magát lenyűgözni, és élvezze kedvenc filmjeit úgy, ahogy még soha.

USB csatlakozás

Csatlakoztasson hordozható meghajtót vagy külső merevlemezt, amely videókat, fényképeket vagy zenét tartalmaz és élvezze a lejátszást hatalmas képernyőn.

Plug and Play

A számos különböző csatlakozónak hála szinte bármilyen tartalmat képes lejátszani. Az USB-n kívül – amely hordozható eszközökön tárolt fájlokhoz biztosít hozzáférést – HDMI porton konzolok és más eszközök is hozzákapcsolhatók. Mi több, vezeték nélküli billentyűzet és egér használata is lehetséges vele.

 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 32 " (81,28 cm)
Felbontás Full HD
Maximális felbontás 1920 × 1080 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások Telly
SMART funkciók Okos távirányító

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 73,9 cm
Magasság 47,2 cm
Mélység 16,8 cm
Magasság talp nélkül 44,1 cm
Mélység talp nélkül 8,4 cm
Tömeg 4,9 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK607b5
Termékszám:  32LJ610V
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20