Oldal frissítése

32" LG 32LJ510U

4,7 14 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

32" LG 32LJ510U

Kép tökéletesítő működés

Élvezze a lenyűgöző képek reális és hihetetlenül élénk színeit az elbűvölő Full HD felbontás részletgazdagságában. A fejlett képfeldolgozó technológia kibővíti a fényerő, a szín és a kontraszt határait. Önt is elvarázsolja majd a tökéletes képvilág ami a filmekkel érkezik majd  közvetlenül a nappalijába.

Felbontás konvertálása

Élvezzen mindent nagy felbontásban, függetlenül annak eredeti minőségétől. A Resolution Upscaler javítja a kép eredeti minőségét, például egy internetes videó vagy egy okostelefon felvétele ugyanolyan jól mutat majd a nagy képernyőn is

Virtuális térbeli hangzás

A páratlan hangminőséget egy 10 W-os összteljesítményű digitális erősítő  biztosítja. Hasson érzékeire minden irányból a kiváló hangzással és élvezze olyan minőségben a kedvenc filmjeit, mint még ezelőtt soha.

USB-csatlakozás

Egyszerűen csatlakoztathatja az USB flash meghajtót vagy külső merevlemezt az  USB-porthoz, amely által videók, fényképek és zene is lejátszható és megtekinthető a nagy képernyőn.

Plug and Play

A TV számos különböző csatlakozó segítségével a szórakoztatás bármilyen formáját kiélvezheti. Az USB-portok mellett, amely lehetővé teszi, hogy elérje a multimédiás szórakoztatást külső tároló eszköz segítségével, használhatja a HDMI csatlakozót is a játékkonzolok és más eszközök párosítására. Továbbá lehetséges még egy vezeték nélküli billentyűzet és egér csatlakoztatása is.

Élvezze a 3 beépített játékot az LG GAME TV-n

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 32 " (81,28 cm)
Felbontás Full HD
Maximális felbontás 1920 × 1080 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Saját OS
Típus Hagyományos TV

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Csatlakozás

HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 73,9 cm
Magasság 47,2 cm
Mélység 16,8 cm
Magasság talp nélkül 44,1 cm
Mélység talp nélkül 7,5 cm
Tömeg 4,9 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK607b3
Termékszám:  32LJ510U
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15