Oldal frissítése

32" Hyundai HLN 32TS343 SMART

4,6 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

32" Hyundai HLN 32TS343 SMART

81 cm-es képátló

DVB-T2 Ready

Műholdvevő egység

Beépített WiFi

A kiváló képminőség és SMART funkciók találkozása

A televízió kiváló képminőséggel kelti életre nappaliját, amelyhez számos funkció társul. A készülék elegáns állványon került elhelyezésre, és maga az eszköz slim designban érkezik. Az okostévé felszereltsége keretén belül a tunerok maximális kínálatával szolgál, beleértve a legújabb DVB-T2 szabványt is. A tiszta, éles és folyamatos képről a CMP rendszer gondoskodik 200 Hz-es frekvencia mellett.

Mindenre készen áll

A készülékhez nem szükséges további vevőegységet vásárolni (tuner). Ugyanis az a beépített tunerok teljes készletét hozza magával. Az S2 műholdvevő egység Skylink Ready tanúsítványa garantálja, hogy a Skylink nyújtott szolgáltatások mindegyikét nagy képfelbontásban élvezheti. A DVB-T2 tuner a Cseh Rádiókommunikáció tanúsítványát is megkapta a közelgő, 2020-at követő digitális sugárzást érintőleg. A televíziókészülék megvásárlásával egyúttal a jövőre is felkészült, ugyanis már nem lesz szüksége további tunerok megvásárlásával felesleges kiadásokba bocsátkoznia.

Felhasználóbarát

A webböngészőt számos praktikus alkalmazás egészíti ki, például YouTube, Facebook, Twitter és számos egyéb más, amelyekkel a készülék már gyárilag el lett látva. Az otthoni hálózat révén a készülék DLNA-val más, DLNA szabványt támogató eszközökkel is csatlakoztatható (számítógép, tablet, NAS...).

Cseh és amerikai streamelés

A Hyundai okostévé lehetővé teszi az amerikai Netflix internetes tévészolgáltatás megtekintését is. Filmek, tévésorozatok és valóságshow-k angol nyelven. A Netflix licencelt tartalommal és saját alkotásokkal is szolgál. A VOYO alkalmazás egy további lépést jelöl az okos eszközöket használók megközelítésében, ugyanis használatával több mint kétezer hazai és külföldi produkcióhoz, valamint a Nova tévécsatorna eredeti műsorainak bőséges adatbázisához, és végül a NOVA SPORT1 és 2 csatornák exkluzív sportközvetítéseihez is hozzáférést nyerhet.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 32 " (81,28 cm)
Felbontás HD Ready
Maximális felbontás 1366 × 768 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Saját OS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Facebook
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat DLNA, WiFi ready
HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 73,5 cm
Magasság 48 cm
Mélység 19 cm
Magasság talp nélkül 44,5 cm
Mélység talp nélkül 10 cm
Tömeg 5,7 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  WHY232e
Termékszám:  HYUHLN32TS343SMART
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15