Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

32" Gogen TVF 32N571 STWEB

4,6 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

32" Gogen TVF 32N571 STWEB

A Smart TV Gogen TVF 32N571 STWEB modern funkciókkal rendelkezik minden felhasználó örömére. Élvezzen mindent a kanapé kényelméből. Közvetlenül a képernyőn megtekintheti a weboldalakat és könnyen nézhet videókat és lejátszhat zenéket DLNA segítségével. Lejátssza a telefon, tablet és notebook tartalmát elérhető hálózaton keresztül, amelyhez WiFi-n keresztül csatlakozik, anélkül, hogy kábelt kellene húznia a router-ból.

 A Gogen TVF 32N571 STWEB televízió fő jellemzői

  • Full HD felbontás, 32" átmérő
  • Gyors képfeldolgozás (200 Hz)
  • DVB-C / S2 / T / T2 HEVC tuner (ČRa tanúsítvánnyal)
  • HbbTV és VOYO támogatás
  • Smart TV ellenőrzése tableten vagy okostelefonon keresztül
  • Az A + energiaosztály alacsony energiafogyasztást biztosít
  • A regisztráció után kiterjesztett 40 hónapos garancia

Smart TV DVB-C / S2 / T / T2 HEVC tuner kényelmével

A televízió fő célja TV az adások fogadása digitális tuneren keresztül. A Gogen TVF 32N571 STWEB televízió olyan tunerrel rendelkezik, amely felkészült a hazánkban használt összes szabványra, valamint a közelgő DVB-T2 HEVC H.265 szabványra. A Cseh Rádiókommunikáció garantálja a problémamentes vételt. Jelenleg DVB-C kábellel, DVB-T antennával vagy DVB-S2 műholdon keresztül is kaphat jelet, amelyeket kiegészít a Skylink Fast Scan a teljes Skylink szolgáltatás érdekében és mindig naprakész programlista anélkül, hogy bosszantó kézi hangolásra lenne szükség.

Minden kéznél a HbbTV és Voyo-val

A HbbTV megszínezi a televíziós adást. A néző számára további információkat, érdekes tippeket és tanácsokat tartalmaz, például képek és videók. A HbbTv magába foglalja a Cseh televízió sugárzását isEzzel rendkívül gazdag archívum áll rendelkezésre, ahol több ezer óra különböző programot talál. A fizetett Voyo szolgáltatás a Gogen TVF 32N571 STWEB televízión több mint kétezer külföldi és hazai filmet kínál, a NOVA TV eredeti műsorait és a NOVA SPORT  exkluzív sporteseményeit.

Smart Center

A Smart Center segítségével a smart TV a kényelem teljesen új dimenzióját kapja. Egyszerűen csatlakoztassa tablethez vagy okostelefonhoz, ahol Smart Center van telepítve. Ezt követően, részletes áttekintést kap a TV műsorról, tablet kényelmes működtetésével vagy hangvezérléssel cseh nyelvben. Végül képes továbbítani a televíziós adásokat tablet képernyőjére, valamint a fényképeket és videókat tabletről a Gogen TVF 32N571 STWEB televízió képernyőjére.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 32 " (81,28 cm)
Felbontás Full HD
Maximális felbontás 1920 × 1080 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Saját OS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Csatlakozás

HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 73,6 cm
Magasság 48 cm
Mélység 18,5 cm
Magasság talp nélkül 43,8 cm
Mélység talp nélkül 9,5 cm
Tömeg 5,51 kg
VESA felfüggesztés 200×100

Szín

Szín Fekete
Kód:  WG9532d7
Termékszám:  GOGTVF32N571STWEB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10