Oldal frissítése

32 "Gogen TVF 32366

4,8 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

32 "Gogen TVF 32366

Gogen TV jön egy nagy 81 cm-es képernyő alkalmas minden nappaliba.Kiváló kontraszt, gyors reagálás, élénk színeket és éles képet fog vigyázni a néző megelégedésére. Ez is egy jó lehetőség, valamint a televízió vagy a számítógép-monitor egy játékkonzol, amely többek között a különleges játék mód. Kiváló képalkotó eredmények a Full HD Desktop segítségével értek el LED-es háttérvilágítás. Világosság és élesség, még a legapróbb részleteket biztosít fésűs szűrőt. Ahhoz, hogy jó minőségű képet, természetesen, egy olyan nagy teljesítményű sztereó hangszórók.

legfontosabb jellemzői

  • Átlós 81 cm-es (32 ")
  • Full HD (1920 × 1080)
  • 50Hz feldolgozás bemeneti kép
  • USB lejátszó
  • timeshift
  • Record DVB-T / C adásokat külső HDD, vagy Flash Disk
  • TV Tuner: DVB-T / DVB-C / CI + foglalat

Felvétel egy flash meghajtót vagy külső meghajtó

Amellett, hogy a tiszta és éles képet is elérhető USB amellyel nyitnak lehetőséget. Mivel a TV egy digitális TV-tuner, akkor a Record kész rekord TV a csatlakoztatott külső merevlemezre vagy pendrive-ra.Azt is nézni televíziós műsorok és videó fájlokat vagy hallgatni audio és nézd meg a képeket. Csak azért, hogy a TV-n keresztül az USB-meghajtót csatlakoztassa a megfelelő multimédiás fájlokat.

pótolhatatlan timeshift

Egy másik szép vonás az úgynevezett.timeshift, amely lehetővé teszi a TV-nézés a time shift. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy ha miközben nézi a kedvenc mutat valami megszakítja, és kapcsolja be a TimeShift. Akkor visszatérhet bármikor nézni a show nélkül, anélkül, hogy véget ért. Televízió felszabadítja azt a pillanatot, amikor megállt nézni alatt monitoring folyamatosan rögzíti a program végéig.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 32 " (81,28 cm)

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Nem SMART
Típus Hagyományos TV

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Csatlakozás

HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 73,5 cm
Magasság 48 cm
Mélység 19 cm
Magasság talp nélkül 43,8 cm
Mélység talp nélkül 9,7 cm
Tömeg 5,58 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  WG9532i
Termékszám:  GOGTVF32366
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20