Oldal frissítése

32" ELO 3202L MultiTouch Infrared kioszkokhoz

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

32" ELO 3202L MultiTouch Infrared kioszkokhoz

Vékony, interaktív kijelző kifejezetten professzionális kiskereskedelmi, vendéglátóipari, üzleti, egészségügyi használatra és egyéb kereskedelmi intézmények számára. A legmodernebb Full HD technológia, nagy kontraszt és LED háttérvilágítás megszólítja az ügyfeleket és az érintőképernyő használatával aktív kapcsolatot teremt az előkészített környezettel.

Legfontosabb jellemzők

  • Megszólítja és kapcsolatot teremt a fogyasztókkal/ügyfelekkel
  • Professzionális hardver 24/7 üzemeltetés
  • Erősített üveg, amely megbirkózik a nyilvános használat nehézségeivel
  • Egyszerű telepítés és karbantartás
  • Független használat (számítógépes modul vásárlásával)
  • VESA tartó többféle alkalmazása
  • Kicsomagolás után működőképes (Win, Linux, Mac OS csak single touch, Chrome ...)

Alkalmazási terület alapján

A kijelzőknél kétféle érintési technológia közül lehet választani. Az infravörös (IR) hagyományos konstrukciót biztosít, amely könnyen integrálható a kioszkokba. A projekciós kapacitív (PCAP) technológiánál az üveg széltől szélig használható, kezelése hasonló a mobileszközökéhez. Mindkettő akár 10 egyidejű érintést is képes érzékelni. Egyszerre több felhasználó is használhatja, gyorsan és rendkívül érzékenyen reagál.

Egységes megoldás

A kijelzőbe egy számítógépes modul vásárolható, amely a kijelzőt egy komplett all-in-one számítógéppé alakítja át, bármilyen kiegészítő berendezés nélkül, nem beszélve a kábelekről. Ez a kiterjesztés egy megbízható platformot képez, amely kompatibilis a legtöbb tartalom menedzsment szerverrel. Támogatja a köztes memória és a hálózati folyamok optimális allokációt. Microsoft Windows-alapú Intel Core vagy Android Qualcomm Snapdragon alapú modulok közül választhat.

 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  EL100g6s
Termékszám:  E222368

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20