Oldal frissítése

32" ELO 3202L MultiTouch érintőképernyős LCD monitor kioszkokhoz

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

32" ELO 3202L MultiTouch érintőképernyős LCD monitor kioszkokhoz

Vékony interaktív kijelző, amely professzionális megoldásként szolgál a lakossági kiskereskedelemben, vendéglátó ipari, üzleti, egészségügyi és egyéb kereskedelmi intézményekben. A magas kontrasztú és LED háttérvilágítású,  csúcstechnológiájú Full HD display  technológia lenyűgözi a felhasználókat, és aktív, ujjbeggyel elérhető kapcsolatot  kínál nekik az előkészített környezethez.

Főbb jellemzők

  • A készülék odavonzza és aktivitásra készteti a fogyasztókat / ügyfeleket
  • Professzionális hardver,  heti 7 napos, 24 órás  üzemeltetéshez
  • Erősített üveg a közösségi használat buktatóinak elkerülésére
  • Egyszerű telepítés és karbantartás a közterületen
  • A függetlenség lehetősége (számítógépes modul beszerzése)
  • További lehetőségek a VESA szerelvényekkel történő felszereléshez
  • Kicsomagolás után azonnal működőképes (Win, Linux, Mac OS mindössze egy érintéssel, Chrome...)

A telepítési preferenciák szerinti lehetőségek

Két érintőképernyő közül választhat. Az infravörös (IR) hagyományos fedőlapot biztosít, amely könnyen integrálható a kioszkokba. A Projection Capacitive (PCAP) széltől szélig terjedő üvegeket kínál, így megérintésre hívogat a mobil eszközökhöz hasonló megjelenésével. Mindkettő képes akár 10 érintőképernyővel is,  több felhasználóval is egyidejűen együttműködni, gyors és rendkívül érzékeny válaszokkal.

Egységesített egység

Egy számítógépes modul is megvásárolható a kijelzőhöz, ami a kijelzőt egy teljes, mindent tudó számítógéppé alakítja át anélkül, hogy bármilyen más eszközre szüksége lenne, nem beszélve a kábelekről. Ez a kiterjesztés egy megbízható platform, amely kompatibilis a legtöbb tartalomkezelő szerverrel, támogatja az optimális gyorstárolást és a hálózati folyamatokat. A Microsoft Windows operációs rendszerrel működő, Intel Core –os vagy Android-os   Qualcomm Snapdragon  alapú  modulok egyaránt beszerezhetőek.

 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  EL100g6t
Termékszám:  E222371

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20