Oldal frissítése

32 "Blaupunkt BLA-32 / 148I

4,0 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

32 "Blaupunkt BLA-32 / 148I

Kényeztesse visszavonult veterán pihenés! Blaupunkt TV-vel BLA-32/1481, amely egy új dimenzióját kínálja a szabadidő. Přesvědčte se, že vlastnit moderní televizor má význam i ve 21. století.

legfontosabb jellemzői

  • Sok csatorna végtelen szórakozás
  • Sima kép nyoma sem tökéletlenség
  • Különböző port a külső tárolóeszközök vagy játékkonzolok
  • A konzolok falra szerelhető értékes helyet takarít meg
  • Energiatakarékos üzemmódban elmenti a környezet és a pénztárca

Tehát sok csatorna, hogy nincs unalom

Köszönhetően a DVB-T közönség étvágyát nem zavarja. Akkor turbékol az ő utazási programok, rajz kulináris inspirációt a híres TV szakácsok, vagy érezd a kedvenc talk show. A csatorna széles hatóköre, amely lehetővé teszi, hogy hagyja el a gyerekek nézni az animációs sorozat, miközben te magad egy fárasztó nap után a munka, élvezheti a békét.

"Nem" image elkenődött

Port a Blu-ray képeket, mint a Blaupunkt BLA-32/1481 Érdemes lesz nézni. HD Ready felbontása 1366 × 768-as képet ad a kiváló minőségű és gyors válaszok mellett nem lötyög šmouhovitosti. Gyors váltakozó szekvenciák jellemző, hogy szükség van az akciófilmeket, végül egyre valami, amit élvezni a teljes.

Program a kezedben

Blaupunkt BLA-32/1481 emellett büszkélkedhet széles csatlakoztatási lehetőségek. Hála az USB porton csatlakoztatható külső tárolóeszköz nyaralási fényképhez és barátai vigyázni fog egy kellemes délután a társaság a tapasztalat.

Az előnye, bár egyre nagyobb szintű modern TV-k a Blaupunkt BLA-32/1481, két HDMI port. Ezek segítségével csatlakoztassa a DVD-lejátszó, hanem egy játékkonzol eddig nem támaszkodhat kizárólag a televíziós műsor. Ha töltesz egy estét kedvenc film vagy egy gamepad a kezében van rajtad.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 32 " (81,28 cm)

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Nem SMART
Típus Hagyományos TV

Csatlakozás

HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 73,9 cm
Magasság 48,5 cm
Mélység 18 cm
Magasság talp nélkül 44,3 cm
Mélység talp nélkül 8,1 cm
Tömeg 5,6 kg
VESA felfüggesztés 100×100
Kód:  PZ991e1
Termékszám:  BLA-32/148I
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05