Oldal frissítése

32" BenQ SW320

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

32" BenQ SW320

A Benq SW320 a díjnyertes elődjére épít, kiegészítve új, szélesebb színskálával, HDR képességekkel, amelyek egy magasabb szintre emelik a képminőséget. Az új, 4K ultra HD felbontású monitor különlegesen tiszta és finom részletekben gazdag megjelenítést tesz lehetővé, köszönhetően a 10 bites panelnek, amely 99% Adobe RGB, 100% sRGB színtér lefedettséggel rendelkezik, valamint támogatja a HDR 10 tartalmat.
BenQ SW320 kész a konkrét felhasználói igényeket kielégíteni. A legjobb technológiákat tartalmazza a kép és az élmény javításához, mint például - Black & White mód, HDR, GamutDuo stb.
Kiváló ergonómiával rendelkezik, amelynek köszönhetően kedve szerint állíthatja be a magasságot, és más fontos tulajdonságot, mint a Pivot és az árnyékoló rekesz.
Nem hiányzik az eszközből a Flicker-free és a Low Blue Light technológia sem, amely a szem védelmét segíti elő, csökkentve a kijelző villogását és a káros kék fényeket.


BenQ SW320 4K

4K felbontás

A 4K ultra HD felbontás különlegesen tiszta és finom részletekben gazdag megjelenítést tesz lehetővé, még olyan munkahelyeken is, ahol a vizuális pontosság kiemelkedően fontos.

99% Adobe RGB

Lássa meg a természet valódi színeit! Az Adobe RGB színtér szélesebb megjelenítést kínál a kék és a zöld szín árnyalataiban, amely eredményeképp a szabadtéri és természetfotók valósághű színekben jelennek meg.

BenQ SW320 Adobe RGB
BenQ SW320 10bit

10-bit színes kijelző

Élvezze a legfinomabb színátmeneteket a 10-bites kijelzőn, amely több, mint egy milliárd szín megjelenítésére képes.

High Dynamic Range (HDR)

A HDR (High Dynamic Range) dinamikusan növeli meg a fekete és a fehér szín közötti távolságot, amellyel olyan képeket jelenít meg a monitor, mintha a természetben látná. HDR tartalom megjelenítéséhez használja az SW320 monitorhoz mellékelt HDMI kábelt, vagy egyéb prémium minőségű, nagysebességű kábelt.

BenQ SW320 HDR
BenQ SW320 podsvícení

Fényerő kiegyenlítés

A fényerő kiegyenlítés egy kényes folyamat, amely nagy pontosságú, aprólékosan felosztott képernyőtartalom-elemzés útján működik. A funkció hitelesebb és következetesebb megtekintési élményt kínál.

14-bit 3D LUT & Delta E<2

A 14-bit 3D Look Up Table (LUT) megnöveli az RGB színkeverés pontosságát, így tökéletes színvisszaadásra képes. Delta E<2 mind az Adobe RGB és az sRGB színtereknél annyi jelent, hogy az eredeti kép megjelenése valódibb és reprezentatívabb.

Hardveres kalibráció

A hardveres kalibrációval közvetlenül a monitoron szabályozhatja a grafikai chip beállításait, így simább és egyenletesebb színátmenetek jeleníthetők meg anélkül, hogy a grafikai beállítások hatással lennének rá. A Palette Master Element kalibrációs szoftver használatával könnyedén beállíthatja és rögzítheti a monitor optimális teljesítményét


BenQ SW320 Black & White režim

Továbbfejlesztett fekete-fehér üzemmód

Fekete-fehér film effektek a fotókon. Válasszon egyet a három fekete-fehér üzemmód közül, és anélkül tekintse meg fotóját fekete-fehérben, hogy a fotófeldolgozó programban szerkesztené azt.

GamutDuo

A GamutDuo lehetővé teszi azt, hogy a megjelenő tartalmat egymás mellett, két különböző színtérben is szemügyre vehesse. Kapcsolja át a monitor t PIP/PBP üzemmódba és engedélyezze a GamutDuo beállítást. 

BenQ SW320 GamutDuo
BenQ SW320 Hotkey puck

Hotkey Puck

A felhasználó barát élményt a csomag tartalmát képző vezérlő is gazdagítja. Módosítsa a hangulatot egyetlen gombnyomással, és válassza ki az Önnek megfelelő módot.

Árnyékoló rekesz

A különleges és innovatív levehető árnyékoló az összecsukható kivitelnek köszönhetően akár álló és fekvő helyzetben is elérhető. 

BenQ SW320 Shading Hood

Paraméterek

Garancia

Kiterjesztett garancia Kiterjesztett garancia

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Kép a képben (PIP)

Szín

Szín Fekete
Kód:  WT158u3
Termékszám:  9H.LLFVLB.QBE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20