Oldal frissítése

32" ASUS VA32AQ

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

32" ASUS VA32AQ

ASUS VA32AQ minőségének és univerzálisan alkalmazható monitor munka és a multimédia szórakozás. Deliver WQHD felbontású nagyobb élességét és részletezettséggel jelenik meg. Az IPS technológia kapsz élénkebb, 10 bites színmélység nem számít, ha keres. Maximális kihasználtság panel hozza optimalizációs módokkal SPLENDID Video 8 elkészített script.

Főbb jellemzői a Monitor ASUS VA32AQ

  • Extra puha és részletek WQHD felbontású (2560 × 1440)
  • Kiemelkedő 10 bites szín is, ha oldalról nézve (IPS)
  • Fokozati széles dinamikus kontraszt arány 100 000 000 1
  • Technológiai elnyomására káros kék fény villogását
  • ASUS Eye Care védi szemét (Blue Light Szűrő és Villogásmentes)
  • USB töltésére alkalmas (1,5 A)

QuickFit munka és a játék jellemzői GamePlus

ASUS VA32AQ van szerelve praktikus munkára és játékra. ASUS QuickFit megjeleníti a valós méretű dokumentum, fotó és négyzethálóval át a dolgozó ablakokat. GamePlus majd hozzáteszi a saját elől, és van egy időzítő. ASUS VividPixel majd jelölje kontúrok. Az eredmény egy kristálytiszta kijelzőn semmilyen tartalmat.

A szemet ASUS Szemápolás

ASUS Szemápolás a Monitor ASUS VA32AQ védőszemüveget. Ez egy kék fény szűrő elnyomja a kék komponense fény a háttérvilágítás villogó „Villogásmentes. Mindkét elem hozzájárul a túlzott szem fáradtság. Az ASUS monitor VA32AQ így lesz jó formában, akár hosszú órákon át a munka vagy játék.

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS

Szín

Szín Fekete
Kód:  WA049o1
Termékszám:  90LM0300-B01970
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20