Oldal frissítése

32" ASUS PA329Q UHD 4K

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

32" ASUS PA329Q UHD 4K


Tökéletes megjelenítés 4K / UHD
 

Tökéletes 4K / UHD kijelző

Az UHD felbontású 4K ASUS PA329Q monitor példátlan részletességet nyújt. A rendkívül keskeny keret egy 32" átmérőjű, 3840x2160 felbontású kijelzőt ölel körbe, amelynek a képaránya 16:9. A gazdag csatlakoztatási lehetőségeknek köszönhetően 4 HDMI, Mini DisplayPort és DisplayPort található rajta.


Valóban igaz színek
 

Igaz színek

Minden PA329Q gyárilag karibrált és tökéletes színhűséget nyújt. Az eredmény a valósághoz hű színek, a nyomtatott verzióval megegyező kép. A PA329Q professzionális ASUS ProArt Calibration-t használja, 14 bites Lookup Table (LUT) technológiával és emellett homogenitás-korrekcióval is rendelkezik.


ASUS PA328Q UHD 4K černý
 

A PA329Q 300%-kal nagyobb  kijelzőterületet nyújt, mint a hasonló méretű Full HD monitorok. Ez azt jelenti, hogy egyszerre több ablakot is megnyithatsz a kijelzőn, így egyszerre több mindenen dolgozhatsz.


Az ASUS Eye Care megakadályozza a szem terhelését

Ha órákat töltesz a monitor előtt egy projekten dolgozva, akkor értékelni fogod a TÜV Rheinland által tanúsított vibrálást csökkentő technológiát, amely csökkenti a kék fényt, így megakadályozva a szem terhelését. Az ASUS Eye Care-nek köszönhetően fájdalommentes és kényelmes lesz a munka ezen a monitoron.

Technologie ASUS Eye Care
 

Felhasználóbarát funkciók

Növeld a produktivitásodat az ASUS QuickFit Virtual Scale segítségével. Ez egy kijelzőn lévő rácsot biztosít, amely segít a dokumentumok valós méretének igazításában nyomtatás előtt.

Felhasználóbarát funkciók
 

PA328Q vždy dosáhnete ideální polohy
 

A PA329Q monitor beállítható munkához vagy szórakozáshoz. A keskeny profil és az ergonomikusan kialakított állvány dönthető, forgatható, akár 90°-osan (portré mód), magassága állítható az optimális kényelem érdekében. A portré mód kimondottan alkalmas honlapok vagy hosszabb dokumentumok olvasásához. A beépített USB hub, összesen 5 USB porttal továbbá fokozza a felhasználó kényelmét.

 

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS

Szín

Szín Fekete
Kód:  WA049j2
Termékszám:  90LM02CC-B01370
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10