Oldal frissítése

32" Acer Prodesigner BM320

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

32" Acer Prodesigner BM320


Maximális képminőségre tervezve

Élvezd a hibátlan képminőséget amelyet az Acer Prodesigner
BM320 monitor garantál. A gigantikus kijelző 178-fokos 
betekintési szöggel rendelkezik, mindkét irányból.

  • 32" képernyő
  • 10 bites színmélység
  • 100% -os lefedettség: Adobe RGB és RGB
  • 100% Rec Kijelző Támogatás
  • Multifunkcionális állvány biztosítja az ideális beállítást
logo

Az Acer-t 1976-ban alapították. Olyan innovatív termékek értékesítésével és támogatásával foglalkozik, amelyek mindennapi életminőségünket képesek tovább javítani. 2016-ban az 5 legnagyobb számítógépes vállalat között tartották számon.


Acer Prodesigner BM320

Pontosság, minőség

Az egyszerű dizájn nagy előnye a rendkívül vékony keret. Így könnyedén használhatsz több monitort egyidejűleg, anélkül, hogy bármilyen nehézséget okozna a panelek közti váltás.

Acer Prodesigner BM320

4K képernyő

Az Acer Prodesigner BM320 4K panellel rendelkezik, és rendkívül tágas teret biztosít.

Acer Prodesigner BM320

Ergonómia

Egy ilyen nagyméretű kijelző esetén szükséges a képernyő mindenirányú mozgatásának biztosítás. Az ErgoStand állvány széleskörű lehetőségeket biztosít a horizontális és vertikális irányú beálltásokra.

Acer Prodesigner BM320

Kristálytiszta színek

A 100%-os Adobe RGB technológiának köszönhetően, 35%-al több színt jeleníthetsz meg a sztenderd sRGB színlefedettséghez képest. Ezen felül, a színek tisztábbak és pontosabbak lesznek, a színskála kibővítésének köszönhetően.

Acer Prodesigner BM320

Videószerkesztéshez is

A 709 & DCI-P3 egy olyan nemzetközi szabvány amely a producerek és rendezők által használt színösszetételt  jelöli. A színegyezésnek köszönhetően,  a monitor megfelel a professzionális minőségi sztenderdeknek. Tökéletes választás videószerkesztéshez, és minőségi videók készítéséhez.

Acer Prodesigner BM320

Gyári kalibrálás

A kijelző gyárilag kalibrált a legmagasabb értékekre, de még az okos elektronikai részek is beállításra kerülnek, annak érdekében, hogy a háttérvilágítás és a színek egységességét ellensúlyozzák.

Kód:  WO097r3
Termékszám:  UM.JB6EE.009
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20