Oldal frissítése

32" Acer BX320HKymjdpphz UHD 4K

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

32" Acer BX320HKymjdpphz UHD 4K

Acer BX0
       

Professzionális teljesítmény

Az Acer BX0-t úgy tervezték, hogy rendíthetetlen felületet nyújtson a munkavégzéshez. Ez a hatalmas, ultraszéles látószöggel rendelkező IPS kijelző bőséges helyet biztosít a multitaskinghoz, fejlett funkcióival pedig - mint például a G-Sync vagy az EyeProtect technológia -, teljes körű professzionalizmust nyújt a munkaterületed számára.


Produktivita práce
 

Munkateljesítmény

Végezz egyszerre több feladatot a hatalmas 32"-es vagy 34"-es monitoron. Az Acer BX0 képernyő ideális választás, ha egyszerre több dokumentummal vagy képpel akarsz dolgozni. A 'Kép a képben' (PIP) és 'Képenkénti' (PBP) mód még nagyobb teljesítmény elérését teszi lehetővé.

Profesionální obraz
 

Professzionális kép

Az IPS kijelzőnek hála élénk színekben és igazán széles látószögben gyönyörködhetsz. Az sRGB színtér 100%-os lefedése kiváló precizitást biztosít ott, ahol fontos a színhűség. A HDMI 2.0 port és a nagy sávszélességű DisplayPort 1.2 port magas képfrissítési rátával rendelkező, nagy felbontású tartalom-streamelést tesz lehetővé.

Adaptivní synchronizace
 

Adaptív szinkronizálás

A G-Sync technológia egy dinamikus frissítési rátát alkalmazó funkció, amelynek köszönhetően az Acer BX0 monitoron való játék vagy a videólejátszás igazi ünnepet jelent a szemnek. Ha egyszer kipróbálod az adaptív szinkronizációt játék közben, többé nem lesz visszaút.


Moderní design
 

Modern design

A BX0 monitorok ultraszéles 21:9 képaránnyal, Zero Frame technológiával és kettős képernyő funkcióval rendelkeznek az igazán magával ragadó élményért. A minimalista alumínium talp helyet spórol meg az asztalodon és kiváló láthatóságot biztosít.

Výborná ochrana zraku
 

Kiváló szemvédelem

A EyeProtect, a BlueLight, a Low Simming, a ComfyView és a Flicker-less technológia segít megvédeni a szemedet, miközben a monitoron játszol vagy dolgozol. Az Acer BlueLight szűrője csökkenti a kék fény kibocsátást a megfelelő színárnyalat és a fényerő beállításával. A matt felületnek hála a környezeti fények okozta tükröződés is jelentősen csökken.

Ohromující rozlišení
 

Rendkívüli felbontás

Az Ultra HD 4K felbontású BX0 monitorok élesebb képeket biztosít, mint valaha. A kiváló képminőség, a kristálytiszta részletek és az élénk színek minden bizonnyal lenyűgöznek majd. Ugorj fejest a videók, filmek és játékok világába, és töltsd a szabadidődet egy igazán pihentető élményszerzéssel.


Ergonomický design
 

Ergonomikus kialakítás

Az Acer ErgoStand segítségével könnyedén beállíthatod a monitor magasságát és megtalálhatod a számodra legkényelmesebb pozíciót. A képernyő -5° - 35° -ig dönthető. A VESA segítségével a kedvenc helyeden használhatod a monitort, akár otthon, akár a munkában.

Vysokorychlostní připojení
 

Szélessávú kapcsolat

Az egér, a billentyűzet, a headset és a mobiltelefonok könnyű csatlakoztathatóságát a monitor oldalán és alsó részén található, négy USB 3.0 port segíti, így minden rögtön kéznél van. Élvezd a hardver zökkenőmentes működését.

Trvale udržitelný rozvoj
 

Fenntartható fejlődés

Az Acer törődik a környezettel, amelyet az energiatakarékos monitorok gyártása is alátámaszt. A fejlett globális társadalom érdekében a tiltott anyagok megfelelő kezelése, valamint a minimalista csomagolástechnika is rendkívül fontos a cég számára. Továbbá, a monitorok újrahasznosíthatóak, hozzájárulva ezzel a fenntartható fejlődéshez.

 

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS

Szín

Szín Fekete
Kód:  WO097o4h
Termékszám:  UM.JB0EE.001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15