Oldal frissítése

31.5" Viewsonic XG3240C

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

31.5" Viewsonic XG3240C

A gyors játéktevékenységhez fejlesztették ki

A ViewSonic XG3240C monitor élénk, ívelt VA panellel, magas képminőséggel, kiváló színvisszaadással és minimális jelátviteli késleltetéssel büszkélkedhet. A 144Hz-es frissítési frekvenciával és az AMD FreeSync-el a kép mindig tökéletesen egyenletes lesz, még a játék leggyorsabb pillanataiban is.


A ViewSonic XG3240C monitor főbb jellemzői

  • Ívelt kijelző 1800R
  • WQHD felbontás (2560 × 1440 px)
  • 31,5" SuperClear VA panel
  • 144 Hz-es frissítési sebesség
  • Szinkronizálás AMD FreeSync
  • Alacsony bemeneti késleltetés
  • 2 × HDMI, DisplayPort, 5 × USB
  • Szemkímélő technológia
  • Két beépített hangszóró 2 × 5 W

Rugalmas SuperClear VA panel

Az ívelt SuperClear VA panel élénk színeket biztosít nagyobb kontrasztaránnyal, hogy a részletek a sötétebb jelenetekben is láthatóak legyenek. A szélesebb látószög biztosítja a kép és a szín vizuális hűségét, még oldalnézetből is. A maximális kényelem érdekében a monitor dönthető, vízszintesen elfordítható valamint állítható a függőleges helyzete is.


Csodálatosan színes játékvilág

A kijelző kivételes színteljesítményt kínál a 99% sRGB és 85% NTSC színtartománynak köszönhetően, így a kapott színek élesebbek és pontosabbak, ez által tökéletes vizuális élményt nyújtanak. Emellett támogatja a nagy HDR10 dinamikus tartalmat, amely részletesebb információkat tartalmaz a világosabb és sötétebb jelenetekben, így gazdagabb színeket és lenyűgöző részleteket jelenít meg.


AMD FreeSync technológia

A ViewSonic XG3240C monitor AMD FreeSync technológiával rendelkezik, amely folyamatosan szinkronizálja a kimeneti képsebességet a grafikus kártya és a monitor között. Ez a dinamikus frissítés hatékonyan kiküszöböli a szakadozást és a remegést, így biztosítja az egyenletes, folyamatos játékélményt.


Tökéletes minden platformra

A normál tévéképernyőknél gyorsabb válaszidő miatt a monitor nem csak PC-k számára, hanem olyan játékkonzolokhoz is alkalmas, amelyek HDMI-kábellel csatlakoznak a monitorhoz. Valamint DisplayPort és öt USB port áll rendelkezésre további eszközök csatlakoztatásához. A beépített két hangszóró, amelyek 5 W teljesítményűek, gondoskodik a hanghatásokról.


Előre beállított játékmódok

Előre beállított billentyűparancsokat is segítségül hívhatsz játék közben, amelyek a színek és az egyes stratégiák konkrét játék szcenárióhoz való hozzárendelését eredményezhetik. Például a ColorX opció biztosítja az optimális frissítési gyakoriságot, a válaszidőt és a színt, amely ideális a first person játékok esetében.


Kíméletes a szemhez

Ha naponta monitor előtt dolgozol, akkor biztosan Téged is utolér a szemfáradtság. A ViewSonic megpróbálja kiküszöbölni ezt a jelenséget, így a monitorokat egy vibrálást csökkentő technológiával látták el. Olyan kék fényszűrőt is alkalmaznak, amely csökkenti a sugárzás alvás minőségére és a látásra gyakorolt negatív hatásait.

Paraméterek

Garancia

Kiterjesztett garancia Kiterjesztett garancia

Képátló és felbontás

Képátló 32 " (81,28 cm)
Felbontás Quad HD
Pontos felbontás 2560 × 1440

Konstrukció

Konstrukció Ívelt

Panel és képernyő technológia

Panel VA
Képfrissítési gyakoriság 144 Hz
Válaszidő 4 ms
Maximális fényerő 300 cd/m2
Natív kontraszt 3000:1
Kijelző felülete Tükröződésmentes
Képfrissítési technológia FreeSync

Oldalarány

Képarány 16:9

Háttérvilágítás és szín

Színmélység 8 bit

Csatlakozás

Grafikus interfész HDMI, DisplayPort
Grafikus interfész szabványok HDMI 2.0
Adatinterfész szabványok USB 3.2
Audio interfész Fejhallgató bemenet

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok Állítható magasság
Funkciók Kék fény szűrő, Flicker-free
Felszerelés Hangszórók

Szín

Szín Fekete

Méretek és tömeg

Szélesség 71,27 cm
Magasság 47,08 cm
Mélység 26,01 cm
Tömeg 9,72 kg
VESA felfüggesztés 100×100
Kód:  WV259x3
Termékszám:  XG3240C
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20