Oldal frissítése

31.5" Viewsonic VX3276-2K-MHD

4,4 15 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

31.5" Viewsonic VX3276-2K-MHD

Csúcsminőségű, részletgazdag kép

A csúcstechnológiás Viewsonic VX3276-2K-MHD részletes WQHD felbontású monitor azonnal felhívja magára a figyelmet elegáns, vékony kialakításával, keskeny keretével, valamint a krómozott, háromszög alakú talppal, amely tulajdonságainak köszönhetően tökéletesen illik a modern stílusú otthonokba és irodákba. Paramétereinek hála sokoldalúan használható, legyen szó munkavégzésről vagy akár szórakozásról.


A ViewSonic VX3276-2K-MHD monitor főbb jellemzői

  • WQHD felbontás (2560 × 1440 px)
  • Válaszidő 4 ms
  • IPS technológia
  • Szemkímélő technológia
  • Dönthető - 4-15°
  • Ideális képbeállítási módok
  • HDMI, DisplayPort, Mini DisplayPort
  • Nagy látószög
  • Integrált kettős hangszóró

Brilliáns WQHD felbontás

A nagy, 32 hüvelykes WQHD (2560 × 1440 képpontos) nagy felbontású kijelző élénk színű részleteket és akár 70%-kal több képernyőn megjeleníthető tartalmat kínál, mint a standard Full HD felbontás. Ez több helyet biztosít a munkához, továbbá filmnézés esetén is lenyűgöz részletgazdagságával.


Élénk színek - minden szögből

A SuperClear IPS panel lenyűgöző színeket, egyenletes fényerőt és kiváló látószöget biztosít. Ez a fejlett technológia a színskála nagyobb részét jeleníti meg, így a látható színekből is több árnyalatot mutat és biztosítja a színhűséget.


Modern kapcsolat

A monitor modern HDMI 2.0 és DisplayPort portokkal rendelkezik, amelyek támogatják a nagy felbontású, 2560 x 1440 px 60 Hz átvitelt, így biztosítva a folyamatos, remegés nélküli, kristálytiszta multimédiás tartalom lejátszását WQHD felbontásban.


Energiatakarékos

A ViewSonic VX3276-2K-MHD monitor energiatakarékos és megfelel az ENERGY STAR feltételeknek. Az Eco mód kétféle beállítást kínál: optimalizált (75%) és takarékos (50%), így akár 25% energiát is megtakaríthatsz. Különösen alacsony környezeti fényben az Eco mód az ideális fényerőt állítja be a láthatóság növelése érdekében.


Kíméletes a szemhez

Ha naponta monitor előtt dolgozol, akkor biztosan Téged is utolér a szemfáradtság. A ViewSonic megpróbálja kiküszöbölni ezt a jelenséget, így a monitorokat egy vibrálást csökkentő technológiával látták el. Olyan kék fényszűrőt is alkalmaznak, amely csökkenti a sugárzás alvás minőségére és a látásra gyakorolt negatív hatásait.


Beállítások a kép optimalizálásához

Az egyedülálló ViewMode funkció biztosítja a pontos képoptimalizálást az aktuálisan megtekintett tartalomnak megfelelően. Az öt különféle mód (Game, Movie, Web, Text és Mono) gondoskodik a színmelegség, a gammagörbe, a kontraszt és fényerő beállításáról, hogy a lehető legtökéletesebb képet biztosítsa.


Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 32 " (81,28 cm)
Felbontás Quad HD
Pontos felbontás 2560 × 1440

Konstrukció

Konstrukció Sík

Panel és képernyő technológia

Panel IPS
Képfrissítési gyakoriság 60 Hz
Válaszidő 4 ms
Maximális fényerő 250 cd/m2
Natív kontraszt 1200:1
Kijelző felülete Tükröződésmentes

Oldalarány

Képarány 16:9

Háttérvilágítás és szín

Színmélység 10 bit

Csatlakozás

Grafikus interfész HDMI, DisplayPort, mini DisplayPort
Grafikus interfész szabványok HDMI 1.4
Audio interfész Fejhallgató bemenet

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Kék fény szűrő, Flicker-free
Felszerelés Hangszórók

Szín

Szín Ezüst

Méretek és tömeg

Szélesség 71,29 cm
Magasság 50,39 cm
Mélység 23 cm
VESA felfüggesztés 100×100

Csomagolás

Kábelek a csomagban HDMI

Energiacímke 2021

Kód:  WV259d1
Termékszám:  VX3276-2K-MHD

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15