Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

31.5" Viewsonic VX3211-mh

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

31.5" Viewsonic VX3211-mh

Kiváló, részletgazdag képminőség

 A Full HD felbontású ViewSonic VX3211-MH multimédiás monitor felhasználóbarát, és kiváló képminőséget biztosít.  A 31,5 "-os méretnek és a 99% -os lefedettségnek köszönhetően az sRGB lefedettség alkalmassá teszi grafikus programokhoz, a GTG 3 ms-os válaszideje pedig hihetetlen éles képet garantál filmnézés és játék közben is.


A ViewSonic VX3211-MH monitor főbb jellemzői

  • WQHD felbontás (1920 × 1080 px)
  • Elegáns vékony keret
  • 99% sRGB és 87% Adobe RGB színtér lefedettség
  • SuperClear IPS technológia
  • 3 ms GTG-válaszidő
  • Kékfény-csökkentés
  • DisplayPort, HDMI, VGA
  • Integrált dual hangszóró

Élénk színek minden szögből

A SuperClear IPS panel lenyűgöző színeket, egyenletes fényerőt és kiváló betekintési szöget biztosít. Ez a fejlett technológia a színskála nagyobb részét, ezzel a látható színek több árnyalatát jeleníti meg a pontos képalkotás érdekében.


Modern HDMI interfész

HDMI interfész garantálja a legmagasabb minőségű digitális videó- ??és hangátvitelt. A HDMI csatlakozó segítségével számos médiaeszközzel köthetjük össze a monitort, így például játékkonzollal, Blu-ray lejátszóval vagy laptoppal, a nagyfelbontású tartalom megjelenítéséhez.


Elegáns, vékony keret

A ViewSonic VX3211-MH karcsú kialakítását kiemeli a vékony keret, amely optikailag növeli a képernyő méretét és minimalista megjelenést kölcsönöz. A vékony keret szintén jól jön, amikor több monitort akarunk egymás mellett használni, mivel a panelek közötti rész minimális.


Kíméli a szemet

Ha minden nap monitor előtt dolgozol, akkor biztosan tudod, mi is az a szemfáradtság. A ViewSonic  villódzásmentes technológiával próbálja kiküszöbölni ezt a jelenséget. Kékfény-szűrőt is alkalmaz, hiszen annak sugárzása negatív hatást gyakorol az alvás minőségére és a szem egészségére.


Képoptimalizáló beállítások

Az egyedülálló ViewMode funkció biztosítja a pontos képoptimalizációt az éppen megjelenített tartalomnak megfelelően. Az 5 beállítás (Game, Movie, Web, Text és Mono) összehangolja a színhőmérsékletet, gamma-görbét,  kontrasztot és a fényerőt, hogy a lehető legtökéletesebb  képet kapjuk.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 32 " (81,28 cm)
Felbontás Full HD
Pontos felbontás 1920 × 1080 px

Kijelző

Panel IPS
Kontraszt 1200:1
Kijelző felülete Tükröződésmentes
Képarány 16:9
Konstrukció Sík

Csatlakozás

Csatlakozás HDMI 1.4, VGA
További bemenetek Fejhallgató csatlakozó
HDMI 1 ×
VGA 1 ×
Kábelek a csomagban HDMI, Audio

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Hangszórók, Flicker-free, Kékfény szűrő

Szín

Szín Fekete

Méretek és tömeg

Szélesség 73 cm
Magasság 49,6 cm
Mélység 23 cm
Tömeg 10,2 kg

Energiacímke 2021

Fogyasztás

Általános fogyasztás 37 W
Kód:  WV259c2
Termékszám:  VX3211-mh

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20