Oldal frissítése

31,5" ViewSonic VP3268-4K

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

31,5" ViewSonic VP3268-4K

Minden részletében tökéletes

A 31,5 hüvelykes Viewsonic VP3268-4K LED professzionális monitor lenyűgöző színeket és kontrasztot kínál grafikák készítéséhez, illetve fotók és videók szerkesztéséhez. A nagyfelbontású Ultra HD technológia és a SuperClear H-IPS Premium panel együtt páratlan árnyalatokat biztosít az Adobe RGB 77, illetve az sRGB 99 lefedésével.


A ViewSonic VP3268-4K monitor legfontosabb jellemzői

  • 4K UHD felbontás (3840 × 2160 px)
  • Lenyűgöző színekkel
  • Elegáns vékony kerettel
  • 14 bites 3D LUT feldolgozás
  • 5 ms válaszidő
  • A kék fény szűrése
  • Kalibrálási opcióval
  • HDMI, DisplayPort, mini DisplayPort, USB 3.0
  • Állítható talp (állítható magasság, elfordulás, forgatás, döntés)

Nagyon pontos színekkel

A precíz és konzisztens színvilág biztosítása érdekében minden egyes Viewsonic monitor úgy lett kalibrálva, hogy garantálja az úgynevezett Delta E <2 pontosságot. Nem beszélve az integrált színegyensúly funkcióról, amely biztosítja a tónusok állandóságát, a 14 bites 3D LUT feldolgozás pedig 4,39 trillió árnyalatot kínál.


Lenyűgöző 4K felbontással

Az egyedülálló 4K felbontásnak köszönhetően a monitor több mint 8 millió képpontot képes megjeleníteni. Az eredmény: tökéletes részletesség és fényerő a lélegzetelállítóan élénk képekért. Így a hagyományos Full HD felbontással összehasonlítva négyszer több részletet tudsz majd kivenni, amely a filmezés vagy játék közben jön igazán jól.


Kiváló színegyensúly

Grafikák készítése és fényképek szerkesztése során a színek egyensúlya és pontossága nagyon fontos tényező. Egy kevésbé precíz monitoron ugyanis a színek könnyedén elcsúszhatnak munka közben. A Viewsonic VP3268-4K ezért egy integrált színegyensúly funkcióval is rendelkezik, amely biztosítja a konzisztens színeket és a képernyő tökéletes fényerejét.


HDR10 tartalom támogatása

A Viewsonic képernyője képes dekódolni a HDR10 videojelet. Így világosabb, élesebb és gazdagabb kontraszttal rendelkező videókat nézhetsz. Ezen túl olyannak látod majd a videókat, ahogy azt az alkotók eltervezték.


Ultra vékony kerettel

A monitor rendkívül vékony kerettel rendelkezik, amely lehetővé teszi több képernyő egymás melletti használatát, minimális távolsággal közöttük. A vékony kialakítás ráadásul elegáns és minimalista megjelenést kölcsönöz a modellnek, amely az asztalon sem foglal sok helyet.


Modern csatlakozók

A monitor modern HDMI 2.0 és DisplayPort 1.2a csatlakozókkal van ellátva, amelyek támogatják a nagy felbontást (3840 x 2160 képpont, 60 Hz), ezzel is biztosítva a vibrációtól mentes multimédiás tartalom és a kristálytiszta kép megjelenését.


Intelligens funkciókkal

A Viewsonic VP3268-4K beépített környezeti fényérzékelővel rendelkezik, amely automatikusan beállítja fényerőt. Sőt, egy úgynevezett jelenlét-érzékelőt is tartalmaz, amely energiát takarít meg azzal, hogy kikapcsolja a monitort, ha a felhasználó épp nincs a képernyő előtt.


Kíméli a szemeidet

Ha rendszeres dolgozol a képernyő előtt, akkor biztosan találkoztál már a szemfáradtság jelenségével. A ViewSonic igyekszik kiküszöbölni ezt, ezért a monitort úgynevezett anti-flickering technológiával látta el. Nem beszélve a kék fény szűréséről, amely pozitív hatást gyakorol az alvásra.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 31,5 " (80,01 cm)
Pontos felbontás 3840 × 2160

Konstrukció

Konstrukció Sík

Panel és képernyő technológia

Panel IPS
Képfrissítési gyakoriság 60 Hz
Válaszidő 5 ms
Maximális fényerő 350 cd/m2
Natív kontraszt 1300:1
Kijelző felülete Tükröződésmentes

Oldalarány

Képarány 16:9

Háttérvilágítás és szín

Színmélység 8 bit

Csatlakozás

Grafikus interfész HDMI, DisplayPort, mini DisplayPort
Grafikus interfész szabványok HDMI 2.0
Audio interfész Fejhallgató bemenet
HDMI 2 ×
DisplayPort 1 ×
mini DisplayPort 1 ×
USB 4 ×

Színlefedettség

sRGB 100 %

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok Pivot
Funkciók Kék fény szűrő, Flicker-free
Felszerelés Hangszórók

Szín

Szín Fekete

Méretek és tömeg

Szélesség 71,36 cm
Magasság 63,61 cm
Mélység 26,53 cm
Tömeg 10,33 kg
VESA felfüggesztés 100×100

Csomagolás

Kábelek a csomagban HDMI, DisplayPort, Mini DisplayPort, USB, Audio

Energiacímke 2021

Kód:  WV259f2
Termékszám:  vp3268-4k

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20