Oldal frissítése

31.5 "NEC MultiSync PA322 4K UHD

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

31.5 "NEC MultiSync PA322 4K UHD

Professional 10 bites monitor NEC MultiSync PA322UHD elsősorban jellemzi a kiváló képminőséget. Ennek alapja egy mátrix IPS együtt IGZO technológia, LED-es háttérvilágítás és a W-UHD felbontású (3840 x 2160 pont). Ez a monitor is büszkélkedhet nagy megbízhatóságú, lehetővé teszi, hogy nonstop használat 24/7 és biztosítja hibátlan intenzív képalkotás. A központ rendelkezik beépített 14-bites LUT SpectraView Motor, beleértve mellékelt szoftver SpectraView II és magában foglalja a 99% Adobe RGB. Az önálló zakoupitelného külső érzékelővel, így kalibrálja a színes monitor a tökéletes pontosság.

Ez az ideális kijelző az igényes kreatív szakemberek, tervezők, fotósok, CAD / CAM, videó szerkesztés, pénzügyi, műszaki, orvosi képalkotás, broadcast, ipari alkalmazások, és mindenki, aki törődik a vizuális munka. A panel használ környezeti fényérzékelő, mely beállítja a háttérvilágítás mindig pontosan a tartalmat és a környezeti feltételektől. A kényelmet fokozza az állítható állvány 150 mm Pivot funkcióval, dönthető és a forgatás. Egy kellemes bónusz az integrált bővítő OPS, amely bármikor, és nincs szükség külső kábelek és eszközök gazdagítani a készségek panel.

Paraméterek

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Automatikus fényerő szabályozás

Szín

Szín Fekete
Kód:  WN333b2
Termékszám:  60003685
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20