Oldal frissítése

31,5" HP Z Display Z32x

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

31,5" HP Z Display Z32x

A Z sorozatú HP monitor professzionális minden tekintetben. Egy minimalista, mégis rugalmas állványon található a második generációs IPS panel, amely lenyűgöző színeket biztosít.  Színkalibrálás az sRGB , Adobe RGB és BT.709 segítségével, és ez csak a kezdet. Extra széles látószöggel, gyönyörű színekkel. A monitor tükröződésgátló bevonata megakadályozza, hogy a tükröződés megzavarja Önt.

Legfontosabb jellemzők

  • Nagy 32"-os kijelző IPS technológiával
  • Lenyűgöző 4K felbontású kijelzők hihetetlenül éles részletességgel
  • Pontos színkalibrálás - sRGB, Adobe RGB és BT.709
  • 10 bites színmélység
  • Tükröződésmentes szűrő védi a szemét
  • Maximálisan állítható pozíció
  • DisplayPort, mini DisplayPort, HDMI és 4 x USB 3.0

Kiváló színek és Ultra HD felbontás

Lenyűgöző 4K felbontású (3840 x 2160 px), így sokkal részletesebb, mint a klasszikus Full HD. A professzionális kijelző 10 bites színmélységgel, több mint 1,07 milliárd színárnyalatot biztosít. A HP Z LED monitor HP Quick Release integrált gyorskioldó adaptert tartalmaz, amellyel könnyen rögzítheti a falra. Ugyanakkor beállíthatja a szöget, magasságot a maximális kényelem érdekében.

Gyors és könnyű csatlakozás

DisplayPort 1.2, mini DisplayPort, HDMI 2.0 és HDMI 1.4 csatlakozóval van ellátva. További előnye a gyors USB csatlakozás. Nagyszerű funkcióinak köszönhetően kiváló választás igényes felhasználók számára.

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS

Szín

Szín Fekete
Kód:  HPBM1051t
Termékszám:  M2D46A4#ABB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10