Oldal frissítése

30" iiyama ProLite XB3070WQS

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

30" iiyama ProLite XB3070WQS

A 30 hüvelyk nagyságú monitor kitűnik kiváló, 2560x1600-as felbontásával és élességet nyújt még a nagy részletekben is. Nem jelent problémát, ha egyidejűleg több ablakot vagy alkalmazást nyitsz meg, és ezáltal  növeled a munka sebességét és hatékonyságát. A monitor alkalmas irodákba és háztartásokba, valamint mindazok számára, akik például grafikával vagy web designnal foglalkoznak. 

Tökéletes ábrázolás

A monitor AH-IPS panel technológiával működik, kontrasztaránya 1000:1, fényereje 350 cd/m2, válaszideje 5 ms. Örülhetsz a valódi élénk színeknek, beleértve a világos fehér és sötét fekete színeket is. Nagyon hiteles a 178 fokos látószög mindkét irányban, amely lehetővé teszi a kép teljesértékű megtekintését szinte bármely helyről a kijelző elől. A LED-es háttérvilágítás gazdaságos az energiafogyasztás szempontjából, és ezen felül környezetbarát.

A számítógéphez való csatlakoztatáshoz a VGA, DisplayPort és HDMI bemenetek szolgálnak. Fennáll annak a lehetősége, hogy a panelt a falhoz rögzíthesd a VESA szabvány segítségével. A beépített 3W-os hangszórópárt az alapvető hangosításhoz használhatod.

Kód:  WA840u3
Termékszám:  XB3070WQS-B1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05