Oldal frissítése

3 Legged Thing Alan

63 190 Ft

3 Legged Thing Alan

Nincs többé rossz minőségű fénykép vagy videó. Élvezd a tökéletes élességet a megbízható 3 Legged Thing fényképezőgép állvány segítségével. Az elkészült fotók színvonalon felüli minőségére számíthatsz. Kifejezetten olyan esetekben érdemes használni, amikor könnyűnek kell lenned. Ezt a monopodot imádni fogod például a vadon élő állatok fotózásához, de más olyan helyzetekben is, amikor a fényképezőgépet nem lehet sík felületre helyezni. Habár csak egy lába van, még mindig nagyszerű képstabilizációt kínál a fényképezőgép kézben tartásához képest. A termék tartalmaz 1/4" és 3/8"-os menetet fényképezőgépek, kamerák vagy mobiltelefonok rögzítéséhez. A közismert 3 Legged Thing által készített fényképezőgép állvány tömege 0,6 kg. A konstrukció kivitelezéséhez kiváló minőségű anyagot használtak, ami nem más, mint karbon, amely nagyfokú tartósságot, megbízhatóságot és hosszú élettartamot jelent. A fényképezőgép állvány teljes magassága 150 cm is lehet a fényképek vagy videók készítése során. Ha szállításhoz összecsukjuk, a hossza 45 cm. A modern megjelenést az erőteljes fekete és szürke szín fokozza.

Az előnyös 3 Legged Thing Alan fényképezőgép állvány kiemelt paraméterei

  • A fotózás vagy videókészítés sikerének kulcsa egy megbízható 3 Legged Thing fényképezőgép állvány
  • Ez a segédeszköz egy monopod
  • Ez a konkrét termék 1/4" és 3/8"-os menettel van felszerelve
  • Az állvány súlya 0,6 kg
  • Megvalósításához magas minőségű anyagot alkalmaztak, ami nem más, mint karbon
  • A maximális állványmagasság 150 cm
  • Szállításhoz összehajtott hossza 45 cm
  • Az állványt monopodként is használhatod
  • Szállítótáska mellékelve az utazások megkönnyítésére

Próbáld ki a menő eszközöket

A megbízható 3 Legged Thing fényképezőgép állvány további hasznos funkciókat kínál. Az állvány még egy érdekes funkciót kínál. Ha szűkös helyen kell mozognod, néhány gyors lépéssel monopoddá alakíthatod. A terepen dolgozó fotósok kétségkívül értékelni fogják a hordtáskát, amely biztonságos és kényelmes szállítást biztosít.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete, Szürke

Típus

Állvány típusa Monopod

Tulajdonságok

Max. magasság 150 cm
Szállítási magasság 45 cm
Tömeg 0,59 kg
Állványmenet 1/4" és 3/8"

Anyag

Anyag Karbon

Állványfej

Állványfej típusa Fej nélkül (csak csavar)

Különleges jellemzők

Különleges tulajdonságok Monopodként is használható, Tok
Kód:  LGT001a39
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  311039

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15