Oldal frissítése

29" NEC MultiSync EA294WMi fehér

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

29" NEC MultiSync EA294WMi fehér

A NEC monitorral panoráma képet és csodálatosan pontos színvisszaadást kapsz. A 21: 9 képarányú kijelzőt 2560 x 1080 képpontos felbontással több monitor egymás mellé helyezése esetén extra nagy munkafelületté alakíthatsz. A színek megjelenítésének - beleértve az átmeneteket is -  eddig nem látott módja, valamint a rugalmas állvány együttvéve varázslatos. Ezen felül, a monitor rendkívül széles, függőlegesen és vízszintesen is 178 fokos látószöget biztosít. A gyors válaszidőnek köszönhetően ideális játékokhoz és gyors, dinamikus jelenetek nézéséhez.
Bármelyik átviteli interfészt is választod, a monitor mindig készen áll. DisplayPort, 2x DVI, HDMI, MHL, 2x VGA csatlakozók állnak rendelkezésre, valamint könnyen elérhető oldalsó USB csatlakozó és egy fejhallgató kimenet. A beépített hangszórók elegendő, 2x1W-os audio teljesítményt nyújtanak.

Energiatakarékos


A monitor rengeteg modern technológiával rendelkezik, és még energiát is takarít meg. A környezeti fényérzékelő automatikusan beállítja a kijelző fényerejét és kontrasztját. Emberi érzékelő reagál a felhasználó távollétében is, és azonnal készenléti módra vált, azonban amint visszaülsz a monitor elé, visszaáll normál üzemmódra..

Ergonómia mindenek előtt


A hatékony munkához nem csak kiváló képmegjelenítésre, hanem rendkívül rugalmas ergonómiára is szükség van. Ezért a NEC monitor magassága állítható, dönthető, oldalra 90 fokban elfordítható (pivot funkció). Ezzel a monitorral a munka hosszú órák után is kényelmes lesz. A modern design a szokatlanul keskeny élekkel rengeteg szabad helyet hagy maga mellett az asztalon. Munkahelyeden és otthonodban is kitűnően fog mutatni ez az üde fehér színű, kompakt monitor.  

Képernyő:
Képarány: 21: 9
Kontraszt: 1000: 1
Dynamic Contrast Ratio: 25000: 1
Látószög (vízszintes / függőleges): 178 ° / 178 °
Fényerő: 300 cd / m2
Színek száma: 16,7 millió
Csatlakozók:
1x DisplayPort
1x DVI-D (Single Link)
1x DVI-D (Dual Link)
1x HDMI
2x VGA 15 tűs D-Sub
1x 3,5 mm-es audio kimenet
4x USB
Talapzat:
Döntés: -5 és 30 ° között
Forgatás: -170 és 170 ° jobbra / balra
90 fokban forgatható (pivot)
Magasságállítás: 130 mm
Speciális jellemzők:
Ember érzékelő, Auto Setup, Control Sync, DV mód, ECO mód
Intelligent Power Managment, Színellenőrzés, Elalváskapcsoló, Hangerőszabályzó
USB hub
Beépített hangszórók (2 x 1W)
Tanúsítvány:
EPEAT Gold; CE; ErP; TCO 6.0; TCO Certified Edge Displays 1.2.; TÜV Ergonomics; TÜV GS; GEEA/Energy Label; Energy Star 5.0; FCC Class B; PCT/Gost; UL/C-UL or CSA; CCC; ISO 9241-307 (pixel failure class I); MPR II/ MPR III; RoHS
Standard tartozékok:
Hálózati kábel, Control Sync kábel, USB kábel, audio kábel, CD-ROM, Sales Office List, Használati utasítás, VGA - VGA kábel, DVI-D - DVI-D

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Automatikus fényerő szabályozás

Szín

Szín Fehér
Kód:  WN322
Termékszám:  60003415
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10